Şimdi Ara

Cepteteb Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
18
Favori
31.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne saçmalık ya 2 gün önceki işlemler halen sayaçta görünmüyor bunlara güvenip geri kalan harcamayı yapasım yok.
    benden sonra işlem yapanlara bile sayaç işlemiş bende 48 saati geçti sayaçta 2 işlemde görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 28 Kasım 2019; 12:18:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü 16.00 gibi 300,56 tl AG işlem yaptım Şimdi sayacı kontol ettim Kampanya koşullarını sağladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz evvel Teb müşteri temsilcisi ile görüştüm. 2 gündür sayaç işlenmedi, hepsiburada sitesinden alış veriş yaptığımı belirttim.
    Kartta harcama görünüyor, kampanyaya da katılım sağlamışsınız problem olmaz dediler bana.
    Bende tekrar sayacın işlemediğini belirttim ve o zaman şöyle yapalım dedi;

Mobil uygulamadan Kampanya sayacını gösteren sayfayı ve Teb banka kartından yapılan harcamanın ekran görüntülerini, teboncemusterimemnuniyeti@teb.com.tr adresine mail atın lütfen problem çıkmasın cevabı aldım.

Şöyle bir mail attım:

Merhaba,

Çılgın alışveriş haftasına özel 30 TL indirim kampanyası kapsamında katılım sağlamama rağmen 2 gündür sayaç işlenmedi.
    Hepsiburada.com sitesinden bankomat kartım ile 26.11.2019 tarihinde saat: 16.00'da xxxx TL tutarında alışveriş yaptım.
    Kartta harcama görünüyor, kampanyaya da katılım sağladım.

Ekte kampanyaya katılım sağladığımı ve Karttan harcama yapılan hesap hareketlerini bulabilirsiniz.

Hesap bilgilerim:
    Şube adı - Şube kodu – Hesap numarası

Kullandığım bankomat kartı son 4 hanesi: xxxx

Teşekkür ederim.

Ad Soyad
    Telefon numarası

Sizlerde deneyebilirsiniz bu yöntemi.

• ririii kullanıcısına yanıt
    0 5327524616
  • 220 lira benzin + 80 lira market harcaması yaptım salı günü. Şuan sayaç işlemiş. Kampanya koşullarını sağladınız yazıyor

• ANDUIN1 kullanıcısına yanıt
    Heyecan yapmanıza gerek yok hocam 3 gün sonra sayaçta görünüyor zaten
  • Aynen kasmayın kendinizi. Sayaca 2 güne yansır

boşa uğraşmışsın
  • Çok sabırsız davraniyorsunuz. TEB bu konularda iyidir.

• Kankiler trendyol geçer mi

• ririii kullanıcısına yanıt
    Evet geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 28 Kasım 2019; 12:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Evet geçer.
    Tşk kanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Çok sabırsız davraniyorsunuz. TEB bu konularda iyidir.
    hocam haklı olabilirsin de, benden sonra işlem yapmış kişilerin sayaç işlemiş bende 48 saati geçti harcamalar görünmüyor, teb kredi kartı 3x111 harcamaya 50 tl indirim kampanyasında böyle bir sorun olmamıştı 2 gün sonra sayaç işliyordu şimdi 2 günü geçti sayaçta tık yok.

• Emlak vergisi için tecrübe eden var mı ?
    Param karta, para atsak kart olmadan parayı çekebilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj iyi denk geldi, 3*111 sorunsuz ilerlerken bu kampanyanın bilgi ekranında internet alışverişi için bir şey demeyince tereddüt yaşamıştım. Biraz zaman tanımalı o halde.. 300 lira harcadım bende dün.
  • Müşteri hizmetleri internet alış verilerinin dahil olmadığını belirti. 10dk önce aradım.

Arkadaşlar çok panik yapıyorsunuz. Kampanya şartlarını okuyun, ona göre alışverişinizi yapın olsun bitsin. Şu geçerli mi bu geçerli mi diye içeriği aynı olan onlarca mesaj var. Çorba yapıyorsunuz forumu. Birbirinizin kafasını karıştırıyorsunuz.

Bende sayaç işlemediği gibi sayaç da görünmüyordu, sadece katıldınız diye görünüyordu. Bugün sabah öğretmen kampanyasından 30 tl bonusunuz yüklendi diye mesaj geldi. Lütfen panik yapmayın, kampanya şartlarında yazan bilgileri sormayın. Ancak özel olan (kampanya şartlarında sarıkız dahil olmayıp da, olabilen siteleri) bilgileri paylaşalım.

Sayfalarca yazı olunca faydalı olan bilgileri kaçırıyoruz. Nacizane görüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Müşteri hizmetleri internet alış verilerinin dahil olmadığını belirti. 10dk önce aradım.
    Trolluyor muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Müşteri hizmetleri internet alış verilerinin dahil olmadığını belirti. 10dk önce aradım.
    Ya sende büyük sorun var ya da müşteri hizmetlerinde.

Konuyu okursan böyle bir saçmalığın olmadığını anlardın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.