Şimdi Ara

Çerçevesiz ekranlı Vivo APEX'in detayları netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MWC 2018'de konsept telefon olarak lanse edilen Vivo APEX'in detayları gün yüzüne çıktı. % 98 ekran/kasa oranıyla akıllı telefon endüstrisinde yeni bir çağ başlatan Vivo APEX, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve açılıp kapanabilen ön periskop kamerasıyla fuara damgasını vurmayı başardı. 

COF teknolojisi ile donatılmış 5.99 inçlik OLED ekrana sahip telefon, 7.8 mm kalınlığında. Tamamen ekrandan oluşan telefonda ahizenin konumunu merak edenler için Xiaomi'nin Mi MIX modelinde olduğu gibi ekranı titreterek ses ileten Screen SoundCasting akustik teknolojisine yer verildiğini yani ön panelde kullanıcının gözle görebileceği bir ahizenin yer almadığını not düşelim. Yalnızca 0.8 saniyede açılan 8 MP çözünürlüğündeki ön kameraya arka tarafta dikey şekilde konumlandırılmış kamera kombinasyonu eşlik ediyor. 

Snapdragon 845 platformundan güç alan Vivo APEX'de üç amplifikatör ve Hi-Fi Quad DAC özelliğine de yer verilmiş. Kamera tarafı çeşitli modlar ve AI (yapay zeka) ile desteklenen telefonun,  2018 yılının ortalarında seri üretime geçmesi bekleniyor. Aşağıdaki galerimizden telefonun çeşitli perspektifteki görüntülerine göz atabilirsiniz. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX
    Vivo APEX

• Aslında arka kamerayıda önede dönebilecek şekilde modüler yapsalar çok güzel olur.
    Kamera kalitesi olarak daha iyi olur hemde ikinci kamera için ek bir üretim maliyeti oluşmaz... Yada iki kameranın maliyetini birleştir arkaya sağlam bi tek kamera koy...

• ön kamera ve flaş olayı handikapı.

• nokia'ların parmak izi butonu oldukça ince. bu buton çerçevesiz telefonların alt çerçevesine konulabilir pekala. üstte de kamera ahize sensör olsun gene. bu kadar abartmaya gerek yok şimdilik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    ön kameradaki handikap ne tam olarak.

• ürünü ön inceleme olarak görmek isteyenler.
    ben's gadget reviewsyoutube
    Vivo Apex Hands On: The Most Bezel-less Phone Yet
    https://www.youtube.com/watch?v=bNTLjo-w5i4

• Bu sene alınabilecek tek telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Iphone modeli olsaydı 8 bin TL'den satışa çıkardı herhalde. Ön kameranın telefonun içinden çıkıyor olması da çok güzel ilginç bir yenilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: jem991

aç kapa şeklinde ne kadar dayanaklıdır muamma hızı iyi görünüyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

Orijinalden alıntı: jem991

aç kapa şeklinde ne kadar dayanaklıdır muamma hızı iyi görünüyor da.

aç kapa insan eli ile değil otomatik olduğu için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum

• Bu telefonun yüzde 98 ekran kasa oranlı olduğunu bilmiyordum Photoshop ile yüzde yüz yaptım :D alın size Apex 2 (2019)
    Çerçevesiz ekranlı Vivo APEX'in detayları netleşti

• Adamlar işi çözmüş. Söylenecek fazla bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Farkandalık noktasında Marka telefon

üreticilerinin yapamaya nazlandığı teknojileri

çoğumuzun ismini bile bilmediği bir telefon üreticisinden

gelmesi takdire şayan

İsime çok takılmamak lazım yapan şirket sonuçta dünyanın 3.büyük telefon üreticisi. Oneplus dersen batıdaki de bilir ismini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Farkandalık noktasında Marka telefon

üreticilerinin yapamaya nazlandığı teknojileri

çoğumuzun ismini bile bilmediği bir telefon üreticisinden

gelmesi takdire şayan

Telefon pazarındaki büyük üreticiler yeni teknolojiler iyi seviyeye ulaşmadıkça telefonlarına eklemezler. Ekrana gömülü parmak izi buna örnektir. Apple'ın touch id si gibi hızlı çalışabilecek mi? Tabikide hayır. Bu teknolojiler geliştikçe Samsung, Apple vb. telefonlarına entregre edeceklerdir.

• bence güzel bir model olmuş.ama ilk çıkan versiyonlar alınmamalı diye düşünüyorum.düzgün çalışmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.