Şimdi Ara

cerrahpaşa mı ankara mı esogü mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskişehirde yaşıyorum.sıralamam 1800 acaba ankara tıpı mı ya da yoksa istanbulu yazsam mı diye düşünüyorum ama başka bir şehirde yaşamanın zorluklarını bilmiyorum ve eskişehirdeki osmangazi tıp da gerçekten iyi bir üniverste.ama emin değilim işte.şuan ankara tıp düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. özellikle başka şehirde okuyanlar yardımcı olursanız sevinirim

bide burs için nerelere başvurabilirim.aylık gelire bakmayacak ve karşılıksız burs verebilcek bir kurum olursa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yepman

eskişehirde yaşıyorum.sıralamam 1800 acaba ankara tıpı mı ya da yoksa istanbulu yazsam mı diye düşünüyorum ama başka bir şehirde yaşamanın zorluklarını bilmiyorum ve eskişehirdeki osmangazi tıp da gerçekten iyi bir üniverste.ama emin değilim işte.şuan ankara tıp düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. özellikle başka şehirde okuyanlar yardımcı olursanız sevinirim

bide burs için nerelere başvurabilirim.aylık gelire bakmayacak ve karşılıksız burs verebilcek bir kurum olursa iyi olur

öncelikle bence en iyi tıp aileye en yakın tıp düşüncesini benimseyin..gerçekten tıp en çok aile yanında rahatlama gerektşren bölüm..

ancak ''aylık gelire bakmayacak'' şu kelimenize bozuldum hocam madem durumunuz iyi ki bu cümleden bunu anlıyorum keşke bu burs imkanlarını kullanmasanız size özel bir eleştiri değil bakıyorum etrafımda babasının 2 dükkanı varken 600-700 lira burs toplayan adamlar var keşked bu bursslar hakkaten bursu olmadan okuyamayacak ögrencilere gitse..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr0range

quote:

Orijinalden alıntı: yepman

eskişehirde yaşıyorum.sıralamam 1800 acaba ankara tıpı mı ya da yoksa istanbulu yazsam mı diye düşünüyorum ama başka bir şehirde yaşamanın zorluklarını bilmiyorum ve eskişehirdeki osmangazi tıp da gerçekten iyi bir üniverste.ama emin değilim işte.şuan ankara tıp düşünüyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. özellikle başka şehirde okuyanlar yardımcı olursanız sevinirim

öncelikle bence en iyi tıp aileye en yakın tıp düşüncesini benimseyin..gerçekten tıp en çok aile yanında rahatlama gerektşren bölüm..

ancak ''aylık gelire bakmayacak'' şu kelimenize bozuldum hocam madem durumunuz iyi ki bu cümleden bunu anlıyorum keşke bu burs imkanlarını kullanmasanız size özel bir eleştiri değil bakıyorum etrafımda babasının 2 dükkanı varken 600-700 lira burs toplayan adamlar var keşked bu bursslar hakkaten bursu olmadan okuyamayacak ögrencilere gitse..

örneğin şu lise ve ortaokulda alınan bursları kıl payı kaçırmıştım.yani o kadar da çok değil anne babamın maaşı.ayrıca bilmediğin bi durumumuz var.yani anne babamın bana ayırabileceği max bütçe 400 tl ve daha bunun yurdu falan var ayrıca tıp da çok pahalı bi bölüm[kitapları olsu,n harcı olsun].o yüzden burs lazım.teşekkür ederim cevabın için

şimdi böyle bir yerden burs verecek kurum bilen biri yardım etsin lütfen

• 3795 sıralamaya gazi tıp arkasına osmangazi tıp yazdım, kesin geliyor gibi...
    yakınlık bnm icin de önemli..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.