Şimdi Ara

certificate quest nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • certificate quest diye birşey war. l2 dubai oynuyorum. coğu kişi yapmış. görewi alıp 12 tane sub yapıyomuşun. her class 2 skill alabiliyomuşun ama aldığın skiller passive geliyomuş. anlamadım bende merek ediyorum nasıl yapılır_ bende yapmak istiyorum....

• hardins academy den alınıyormuş gçrew. ama nerden alındığını bulamadım. kimden alınıyor bulamadım. off.. çok lazım bu görew yaa..
  • Ben de ilk defa duydum.Merak ettim doğrusu mesajım bulunsun cevap gelince bakarım.
  • walla ben Gracia finalda "Rekon's Certificate" diye bi quest biliyom ama sana sub vermiyo seni bi kuş gibi bişeye dönüştürüp uçmanı sağlıyo ötekini de hiç duymadım bi araştırayım bakalım. ne çıkıcak

şunu buldum bide

Subclass Certification

From the lvl 65 and 70 certification you can choose from 4 skills (patk, matk, pdef and mdef)."(lvl 65 ve 70 de 4 skille uygulayabilrmişsin patk,matk,pdef ve mdef)

At lvl 75 you get to choose between 2 certifications (common and special). If you choose common you can choose one if these passive skills:
    Focus, Empower, Acumen, Might, Shield and Magic Barrier"( 75 lvlden sonra sana 2 certifika daha gelcek common ve special diye commonu seçersen şu pasiv skillerden birini seçiyormuşsun Focus, Empower, Acumen, Might, Shield and Magic Barrier.

If you choose the special book that is class specific (your sub class) you get to choose between some other passives or passives chance skills. "(Spesiali seçersen başka pasive skilleri seçebiliyomuşu.

Umarım doğru çevirmişimdir.

bide şuraya bak istersen

http://www.lineage2.com/news/hellbound_01.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 7 Aralık 2009; 10:05:31 >

• Bu subclass sertifikalarini, İvory towerda ( yanlış hatirlamiyorsam 2. katta ) Avagarde wizard ile konusup öğreniyoruz. Ondan öğrenmek için de Hardin's Private Academy'de Hardins ile konuşup transform ile ilgili bir görev yapiyoruz sanırım. (Bundan çok emin değilim, en azından oynadığım serverda biz yapmadık.) Senin dediğin görev de bu olabilir...

Edit: More Than Meets the Eye; görevin ismi de bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAmca -- 8 Aralık 2009; 17:49:25 >
  • L2Joker ın forumu ve o forumda konum duruyorsa eger orda bu gorevı yapıp anlatmıstım...

Malesef durmuyor...Unuttum acıkcası nasıl yaptıgımıda ..Kısa bır gorev 1 saatte yaparsınız ve ayrıca basıtte baya..
    lineage2com dan transform kısmında anlatımı vardı ıngılızce ..Transform gorevınden bahsedıyorsanız eger. Avant garde o işe yarıyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 8 Aralık 2009; 17:02:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forgotten Temple Coin Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.