Şimdi Ara

Certified Toolbar kaldırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepiniz iyi günler dilerim arkadaşlar.

Bugun google'de ''pc den telefona ücretsiz mesaj atma programı'' diye bişe indirdim ve kurdum.Fakat ortada program filan yok.Tekrardan firefoxu açtım google anasayfa değişmiş yerine:http://search.certified-toolbar.com/?tb=true&si=42409&tid=3074 bu gelmiş. Eklentidir dedim firefoxun eklenti kısmını açtım ve ordada yok.Program kaldırdan baktım ordada çıkmıyor. Adres kısmına google yazıyorum ve bu lanet olası sayfa çıkıyor karşıma. C sürcüsünde yandex ve Certified Toolbar arattım çıkan dosyaları full sildim yine google gelmiyor.Sadece firefox değil diğer tüm tarayıcılardada aynısı oluyor.Firefoxu bin kere silip yeniden kurdum yine aynı sayfa açılıyor. Nod 32 ile pc yi full taradım virüs yok.
    Artık kafayı yiycem arkadaşlar. Çözümlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin.5252 -- 29 Ocak 2013; 14:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin.5252

Öncelikle hepiniz iyi günler dilerim arkadaşlar.

Bugun google'de ''pc den telefona ücretsiz mesaj atma programı'' diye bişe indirdim ve kurdum.Fakat ortada program filan yok.Tekrardan firefoxu açtım google anasayfa değişmiş yerine:http://search.certified-toolbar.com/?tb=true&si=42409&tid=3074 bu gelmiş. Eklentidir dedim firefoxun eklenti kısmını açtım ve ordada yok.Program kaldırdan baktım ordada çıkmıyor. Adres kısmına google yazıyorum ve bu lanet olası sayfa çıkıyor karşıma. C sürcüsünde yandex ve Certified Toolbar arattım çıkan dosyaları full sildim yine google gelmiyor.Sadece firefox değil diğer tüm tarayıcılardada aynısı oluyor.Firefoxu bin kere silip yeniden kurdum yine aynı sayfa açılıyor. Nod 32 ile pc yi full taradım virüs yok.
    Artık kafayı yiycem arkadaşlar. Çözümlerinizi bekliyorum.

Varmı bi çözümü? Regedit ayarlar fln fayda etmiyor, sistem geri yükleme fayda vermedi...

Çözüm Önerisi olan???

• bende aynı beladan muzdaribim yok mu bunun çözümü
  • regeditde pc de certified ve yandex ile ilgili ne varsa kaldırdım yok olmuyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.