Şimdi Ara

Cerwin-Vega E-715?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arhadaşlar Cerwin-Vega E-715 hakkında görüşlerinizi almak istiyorum.yada yüksek dessibelli alternatif önerileriniz

• klipsch desek...
  • daha doğrusu şöyle diyelim 38cm baslı ve yüksek dessibelli +kaliteli bir hoparlör.38lik bası olmayan bir kolon almazsam gözüm açık gidecem bu dünyadan .(bu bağlamda klipsch beni tatmin etmeyecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arheneus -- 22 Mart 2007; 15:39:40 >
  • klipsch rf-3, rf-35 o cerwin-wega 1 adet 38cm lik woofer kolon çiftiyle başa çıkmazsa ben neyim. klipsch harbi yetişebilir o e-715 'e.ciddiyim hem de sesi koly kolay bozmadan. tabi bu işin aksiyon kısmı.
  • klipschler genelde 98db civarında,db 100 üzeri ve 38cm olmazsa olmaz.en iyisi bir ara doğu banka gidip test etmek.
  • yuh bea jbl de bak bi.
  • Almak istediğin kolonlar benim bir barmen arkadaşımın evinde var. Emin ol o arkadaşımı çok seviyoum.

Tabi evde müzik çaldığı zamanlar.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

yuh bea jbl de bak bi.

jbl'lerin dessibel düşük,1500ytl'ye e100 var ama...bana hala cerwin vegalar daha cazip geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Almak istediğin kolonlar benim bir barmen arkadaşımın evinde var. Emin ol o arkadaşımı çok seviyoum.

Saygılar...

arkadaşın hangi anfiyle kullanıyor dostum?bende onkyo 9711 var.bir başka sitede bir arkadaşın yorumuna göre cerwin vegalarla çok iyi ses veriyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arheneus -- 29 Mart 2007; 14:23:50 >
  • @arheneus kardeş.

Sanırım espiriyi yanlış vurguladım ve yanlış anlaşıldı.

Yani Cerwin Vega'lar çok iyi ve güçlü anlamın da yapmıştım yorumumu. Arkadaşım Denon'un Monoblock anfisi ile sürüyor kolonları. Ama çok dehşet performansları var. SPL seviyesi de çok yüksek ve başarılı. Ondaki kolonlar 400 Watt.

Benim de eski göz ağrılarım bu kolonlar. Heleki Bar tipi mekanlar için çok başarılı kolonlar üretiyor Cerwin Vega'lar.

Eğer almayı düşünüyorsan ben de tavsiye ederim.

Saygılar...

quote]Orjinalden alıntı: Arheneus

Almak istediğin kolonlar benim bir barmen arkadaşımın evinde var. Emin ol o arkadaşımı çok seviyoum.

Saygılar...

arkadaşın hangi anfiyle kullanıyor dostum?bende onkyo 9711 var.bir başka sitede bir arkadaşın yorumuna göre cerwin vegalarla çok iyi ses veriyormuş...

• Şimdi Telefonla konuştum.

Arkadaşımdaki kolonlar da bahsettiğin modellermiş.

Gidip başka bir şey alırsa onu döverim diyor.

Hakkaten ben de yardım etmek zorunda kalacağım ona.

Şaka bir yana çok memnun kalacağını tahmin ediyorum. Ama anfin ne ölçüde performans verir onu denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Bu arada @Cantan, Hakikaten bu kolonları dinledin mi? Bilmiyorum ama duysan şok olursun. Muhteşem bir güç ve SPL var kolonlar da. Ayrıca ses ve kalite de cabası. Sen gücü verdikçe sanki daha daha diyor.

Saygılar...

• sağ ol dostum,şimdi daha uygun fiyata bulmak kalıyor(2300ytl ye bulmuştumda ).sanırım benim anfiylede iyi ses verir.başka bir yerde onkyoların ses renginin denona çok benzediğini söylemişti bir üstad.arkadaşın barmen ve memnunsa sanırım aranan kolonlar bunlarçünkü genelde rock ve techno dinlerim bu durumda biraz baş ağrıtmalı alınacak kolon
  • Ne baş ağrıtması. Çok memnun bile kalacaksın. Hatta başının ağrısını geçirecek.

Yanlız arkadaş da diyorki eğer bulabilirse Cerwin-Vega CLSC-15 38 cm 3 Yollu Hoparlör modelini de incelesin diyor. Çünkü o model daha sonra çıkmış.

Hadi hayırlısı.

Saygılar...
  • quote:

Bu arada @Cantan, Hakikaten bu kolonları dinledin mi? Bilmiyorum ama duysan şok olursun. Muhteşem bir güç ve SPL var kolonlar da. Ayrıca ses ve kalite de cabası. Sen gücü verdikçe sanki daha daha diyor.

Ustam başka cerwin vega lar dinledim.adı geçeni, önerilenide; mutlaka duyduğumda şok geçireceğimdir. amma aynı şoku bana klipsch rf-3 yaşatınca ki üzerinde 2 adet 25cm woofer ı ile devasa infinity kappa yı alaşağı edince. rf- üzerinde 2 adet woofer var. ve ayrıca bas gücü, yumuşak güçlü amfideki tiz hassasiyeti ve dahada veririm dercesine ve ferah sunumu etkiledi. cervin e çok rahat alternatif olur. elbette cerwin (yahu w mu v mi unuttum gitti.) tadı, kullanım alanı, hatta genişilikle yer sorunu olur olmaz düşünce.kısaca vaziyet bu.
    bir de bazı kolonları dinlediğimde kilipsch parlak veya dinamik arasında gidip gelen sesi ayrıca doğallığıyla da şaşırtabiliyordu.artık CD, kaydı, kablosu amfi vs. değinmeyeyim.

bu artada bahsettiğim JBL başka dB hassasiyeti yüksek olanı var.sakin olun.

Saygılar

• Bu arada 1998'de İnfinitive Kappa 100 kolon takımım vardı. Arkalarda da İnfiniti Kappa 80 kullanıyordum. Bir de o zaman'ın en babası olan Pioneer 919 Laserdisk, Dvd player, Cd çalıcısını kullanıyordum. Anfim Denon'du. Komple Takımı Metin diye bir arkadaşıma satmıştım. Sanki sistemi ona satan ben değilmişim gibi bana hava atmaya başlamıştı. O güzelim Pioneer 919 Dvd player'i bir arkadaşına götürürken merdivenlerden düşürmüş, paramparça olmuştu. Hiç unutmuyorum.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

quote:

Ustam başka cerwin vega lar dinledim.adı geçeni, önerilenide; mutlaka duyduğumda şok geçireceğimdir. amma aynı şoku bana klipsch rf-3 yaşatınca ki üzerinde 2 adet 25cm woofer ı ile devasa infinity kappa yı alaşağı edince. rf- üzerinde 2 adet woofer var. ve ayrıca bas gücü, yumuşak güçlü amfideki tiz hassasiyeti ve dahada veririm dercesine ve ferah sunumu etkiledi. cervin e çok rahat alternatif olur. elbette cerwin (yahu w mu v mi unuttum gitti.) tadı, kullanım alanı, hatta genişilikle yer sorunu olur olmaz düşünce.kısaca vaziyet bu.
    bir de bazı kolonları dinlediğimde kilipsch parlak veya dinamik arasında gidip gelen sesi ayrıca doğallığıyla da şaşırtabiliyordu.artık CD, kaydı, kablosu amfi vs. değinmeyeyim.

bu artada bahsettiğim JBL başka dB hassasiyeti yüksek olanı var.sakin olun.

Saygılar

• yazık etmiş valla hocam.ben olsam sinirimden kendimi parçalardım.
  • Zaten, o da sinirinden oturup ağlamış.

quote:

Orjinalden alıntı: zart

yazık etmiş valla hocam.ben olsam sinirimden kendimi parçalardım.
  • @the_cantan, eminim klipschler iyidir ama beni psikolojik olarakta tatmin etmeli kolon.o yüzden 38cm bas olmazsa olmaz.Tiesto amcamı açınca o basları kalbimde hissetmeliyim,görsel olarakta bu devasa cerwinler buna yardımcı olacakır kanattindeyim.ama bu cerwin vegaların tizleri hakkında biraz endişeliyim doğrusu.400w'lık kolonu mıknatıslı tweeter ve mid kesermi acaba?jbl'in profesyonel hoparlörleri vardı 128db çift 38cm bassları vardı,acaba onlardan mı bahsediyorsun yüksek dessibelli jbl derken?.almışken tam olsun deyip bi şahin parasına onlardan mı alsak?satan yer biliyormusunuz?fiyatları ne alemde?

@teknika walla dostum yorumların beni daha da bir gaza getirdi bu gidişle yazın alacam gibi bu hoparlörleri ama daha iyisi çıkabilir belki,çünkü the_cantan bu gidişle bana klipschlerin 38cm bası olanından(varmı bilmiyorum) aldıracak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.