Bildirim
CES 2012: Motorola Droid 4, Droid RAZR, tabletler ve MotoACTV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Erdi abi inanılmaz çok çalışıyorsun, biraz dinlen yahuuu :) -
Ürünler, ürün incelemeleri, tanıtımlar falan okay ama ben biraz da "sanki fuar hall/koridor/salonlarında geziyormuşçasına" bir video isterdim. Las Vegas'a gitme şansım yok, çok aradığım her dilde internet sitelerinde ama genel bir gezinti videosu hiç bulamadım :(( -
3300 mAh lik bataryası olan,Droid Razr Maxx nerede ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaki ablama bittim. biz o kadar koşsak, derdimizi anlatmak için 10 dk solumamız lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clearskies -- 18 Ocak 2012; 3:02:26 > -
Erdi Bey'in anlatımının da arkadaki abla dan aşağı kalır yanı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan o fuara gidip, Motorola standıyla ilgili video hazırlar da büyük yankı uyandırmasa bile akıllı telefonlarda batarya konusunda devrim yapmış Droid Razr MAXX'i incelemez mi yahu? -
nettop çok farklı ve güzel bir şey olmuş.. umarım motorola fiyatını düşük tutarda netbook ların yerine onlardan alsın kullanıcılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 18 Ocak 2012; 4:00:30 > -
Apple cikarsa 3300 mah lik batarya , heralde 1 saatlik videosu yayinlanir ! -
droid razr maxx için baktım ama göremedim -
Beles beles las vegasda geziyorsun helal olsun sana erdi kardes. Hannover cebite gelirsen misafirimiz olursun insaallah. Almanyadan saygilar. -
Oo motorola ha bir zamanlar babamdan aldığımı, içindeki oyunlar yüzünden sırf oynadığımı hatırlıyorum vay be şimdiki duruma bak be.:) -
erdi abi şimdiye kadar 3 video çekebilmiş vegasta olmanın zararları -
videonun girişinde çalan müziği bilen arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cbenlidayi
videonun girişinde çalan müziği bilen arkadaşlar ?
Melancholydisco - Nostalgia Amnesia
Bu link den indirebilirsin.
http://www.violamusicclub.com/music/hifi/Viola%20-%20Melancholydisco/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 19 Ocak 2012; 3:19:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaSSive
quote:
Orijinalden alıntı: cbenlidayi
videonun girişinde çalan müziği bilen arkadaşlar ?
Melancholydisco - Nostalgia Amnesia
Bu link den indirebilirsin.
http://www.violamusicclub.com/music/hifi/Viola%20-%20Melancholydisco/
teşekkür ederim. koşarken güzel gazlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X