Şimdi Ara

Cescesor kartuş ve mürekkeplerde indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
2.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: [CESCESOR] Şahin

Burada sıradışı bir durum olduğu açık. @anilxx92, ikinci alımda hangi mürekkepleri aldığınızı ve püskürtme testinde hangi renklerde problem yaşadığınızı belirtir misiniz lütfen? Sanırım bu sorun bizim doğru yönlendirme yapıp yapmamamızla da alakalı. Aynı üreticilerden gelen mürekkep dolum seti içerisindeyken sorun yaratmıyor fakat ayrıca şişe olarak temin edildiğinde sorun çıkarıyor diyorsunuz. Bu gerçekten ilginç, lütfen HP 920 nlu kartuşlar için sonradan aldığınız mürekkepler hakkında bilgi verin. Bu sorunun mutlaka mantıklı bir açıklaması olmalıdır. Çözülebileceğine inanıyorum. Eğer sizlerden daha net bilgi alabilirsem burada HP 920 kartuşlarla ilgili ilginç bir durumu da açıklayacağım. Bu durumu keşfetmeden önce hiçbir mürekkep uyum sağlamıyordu. Zaten dikkat ederseniz bazı firmalar HP 920 için mürekkep satışı yapmıyor çünkü olumlu sonuç alınamıyor. Buradaki ayrıntıyı çözdüğümüz için setlerimize HP 920 ile uyumlu mürekkepleri ekliyoruz. Fakat sonradan temin edilen mürekkepler belki de gerçekten uyum sağlamayabilir. Öncelikle hangi mürekkebi aldığınızı bilmem gerekiyor. Lütfen sitemiz üzerinden bir ürün kodu belirtin.

Yalnız benim problem yaşadığım kartuş hp920 değil,benim kullandığım cihaz canon mp560,cli serisi mürekkep kullanan bir makine.
    Bu makine ilk seferinde pembe ve sarı renk sorunu gösterdi,en başta silik çıkan bu renkler sonradan hiç çıkmamaya başladı.
    İlk birkaç ay kafa temizleme ve solüsyon ile açılabiliyordu fakat sonradan tamamen tıkandı.
    Fakat benim sorunum bu değildi,benim bu cihazda sizin mürekkeplerinizi kullandıktan sonra yaşadığım asıl sorun cihazın düşey çizgileri yazarken dalgalı olarak çıkarmasıydı.
    Orjinal kartuşu 1 sene boyunca kulandım,3 takım orjinal kartuş değiştirdim,bu sorundan zerre yoktu fakat dolum kartuşlarına geçtikten sonra 2. dolumdan itibaren düşey çizgiler hafif dalgalı çıkmaya başladı,3. dolum ve sonrasında ise bu düşey çizgilerin dalgalı yazımı ciddi anlamda belirginleşti.
    Cihazın kafası değiştikten sonra hemen arkasından yine dolum mürekkebi kullanmaya başladım ve 2-3 dolum sonrasında yine eskisi gibi düşey çizgilerde aynı sorun oluştu.

Karuş seti bu:http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Canon-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_176-2.html/canon-pgi-520bk-cli-521c-m-y-bk-5-renk-uyumlu-cescesor-kartus-dolum-seti.html

hocam bu seti bende yeni aldım daha takmadım, yıllardır mp630 da orijinal mürekkep kullanıyorum, aylarca baskı almasam bile sonrasında sorunsuz bir şekilde baskı alabiliyorum, yazıcıda şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım yazıcım 5 yıllık sizce bu mürekkepleri kullanmaya başlarsam hata mı ederim.

benim basima gelen durum yukarıda anlattigim gibi,bu arada kartus kafası hala arizalı,ama tabi son olarak karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu siteden yaklaşık 1 aydır fotoğraf kağıdı takip ediyorum. İşe yarar hiçbir kağıt stokta yok. Aradım ayın 20 sinden sonra stoğa girecek dediler ama hala ses çıkmadı. Başka marka kağıt kullanıpta tavsiye edecek olursa sevinirim.(10*15/13*18)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plotterımıza kolay dolum kartuşları ve hp uyumlu mürekkep aldık, konusunda başarılı ve müşterisiyle ilgilenen bir firma.

2 yıldır 440 TL'den defalarca aldığımız orijinal kartuş setini, artık 15 TL'ye mal ediyoruz. Çıktılarımız aynı kalitede.

Yazma kafaları bozulsa bile 4'ü 400 TL. Onu ilk dolumda amorti etti zaten. Sürekli kullanıldığı için ve firmadan gelişi güzel mürekkep yerine cihaza uygun mürekkep gönderdikleri için bu sıkıntıyla olması gerekenden daha erken karşılaşacağımızı da sanmıyorum. (Sitede mürekkep kaynaklı bir arıza durumunda gerekeni yapacaklarını da ayrıca belirtmişler.)

Hesabı bizimkisi gibi ortada olanlara firmayı ve bu yöntemi tavsiye ederim. Yazıcısını nadir kullanan ev kullanıcılarının bunlarla uğraşmasına gerek yok zaten. Ayrıca 3-5 ay yatan inkjet printer orijinal kartuş da kullansa risk almış oluyor. Arada bir inkjet yazıcılarınızı kullanmaya özen gösterin.

• bu sayfada benimde mesajım var ve beyefendi bana çok kızmıştı ama hala benzer problemlerim devam ediyor ,aynı markanın daha önce aldığım mürekkepleri gerçekten harikaydı ama sonradan aldığım set sürekli sorun çıkartıyor

kartuşu komple söküp iyice temizledikten sonra idare eder şekilde yazıyor ama sonra yine bozuluyor (bu nedenle yeni kartuş aldım ve ilk dolumda yine sorun çıkarttı)

amacımız kötülemek değil ama yetkili kardeş illa sizde bir sorun vardır demeye getiriyor , yıllardır becerebiliyordum ama şimdi beceriksiz mi oldum :)

üstelik ömrüm teknoloji içinde geçti , yazık ki ne yazık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: navek

quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

cescesor'dan epson sx425 için manuel resetli kartuş aldım bozuldu. garantiden değiştirdiler o da bozuldu....

arkadaşım sanırım benim de yaşadığım kartuş tanınmıyor problemini yaşıyorsun. hiç garanti falan uğraşma emin ol kartuşlarında sorun yok sadece çiplerdeki pil bitti :)
    maket bıçağıyla çipi kartuştan ayır. sonra pili tutan 2 metal tırnağı kaldır ve ordan pili çıkar. saatçilerde var pil, 1 tane denemelik al, tanınmayan kartuşa tak ve kartuşları yeniden tak.
    pil taktığın kartuş tanındıysa sorun bundan demektir,hata verenlerin pillerini yenile.

selam. bendeki çipler pilli değil. ufacık yeşil kart şeklinde.

• Selamlar,
    Arkadastan 2-3 sene once set almistim.cok memnun kaldik..
    Hp 350-351 kartus varsa yine almak istiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    yeşil kartın arka tarafında pil olması lazım. elim değerse resim eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.