Bir süredir cescesor uv mürekkep kullanıyorum, printer 'ım epson px 720wd. En son çizgili basmaya başladı, kafa temizlememe rağmen sonuç alamadım. Ardından ink pad doldu hatası aldım, 10 $ karşılığında internetten bir key alıp resetledim.
Ancak yine kötü basmaya başlayınca orj. kartuslarla servise yolladım, ancak farkediliyor tabii. Kabul etmediler, garnati kapsamında. 90 euro + kdv fiyat çıktı.
Cescesor u aradım ve printerı kadıköy e göndermemi, orada kendilerinin inceleyeceklerini aktardılar, gelişmelerden sizi de haberdar ediyor olurum.
syg.
Teknik servis konusu benim de aklımı karıştırıyor. Ben aylarca yazıcıyı kullanıcam sonra sıfır kartuşlarla servise yolluycam. Adamlar anlayacaktır illa ki. Satsam mı orijinalleri ne yapsam. Yazıcı kendi parasını çıkardı zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Teknik servis konusu benim de aklımı karıştırıyor. Ben aylarca yazıcıyı kullanıcam sonra sıfır kartuşlarla servise yolluycam. Adamlar anlayacaktır illa ki. Satsam mı orijinalleri ne yapsam. Yazıcı kendi parasını çıkardı zaten.
hocam dolum yapıp kullanıyorsanız orjinalleri bekletmek bile kabahat aslında.aynı sorunu bende daha önce brother ile yaşamıştım.
cihaz servise gittiğinde ilk yaptıkları iş service tool programı ile cihazın EEPROM bilgilerine bakıyorlar.burada cihazın ilk fişe takıldığı andan itibaren tüm seceresini görüyorlar.kaç sayfa çıktı alınmış,kaç sefer kartuşler yerinden çıkarılıp takılmış,kaç kez kafa temizliği yapılmış vs. ve üzerindeki kartuşlarda çipli model bir yazıcı ise al sana herşey ortada.
bu arada bir soru çizgili basan renk hangi renk acaba sarı mı yoksa?
Service Tool programı ile biz de bakabiliyor muyuz o bilgilere?
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Service Tool programı ile biz de bakabiliyor muyuz o bilgilere?
yazıcınıza uygun service tool programını internette arayın.uygun programı bulabilirseniz evet sizde herşeyi görürsünüz.service tool üzerinden istediğiniz müdahaleyi yazılımsal olarak yapabilirsiniz.
şöyle söyleyeyim.benim yazıcı normalde pc üzerinden örneğin printhead da sadece sarı renk temizleme yapılmıyor.fakat kullandığım service tool ile bunu yapabiliyorum.buda gereksiz mürekkep sarfiyatını önlüyor.yani sorun olmayan kırmızı ve mavi kısmı temizleme yapmıyor.tutulan kayıt bilgilerini silinebiliyor. vs.vs.
Sx420W için baktım ama bulamadım. Sadece waste ink resetlemeyle ilgili şeyler bulabildim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme