Şimdi Ara

Çeşitli Satılıklar (Vitesta DDR566, Audigy DE, Razer DiamondBack, Gamepad vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde biriken ve kullanmadığım çeşitli bilgisayar parçalarını satıyorum. Listede şunlar var:

1.) 2 adet 512 MB'lık A-Data Vitesta DDR566 RAM Fiyat: 230 YTL

Bellekler Ankara Gigatek Bilgisayar'dan faturalı ve kutuludur, garanti süreleri dolmuştur. 2.5,4,4,8 1T zamanlamalarında 2.7v ile 285 MHz'de Dual Channel olarak çalışabilmektedirler. Büyük ihtimal daha üstünü de yapabilirler ama ben denemedim. Samsung TCCD yongalıdırlar.

2.) Creative SB Audigy DE (Digital Entertainment) 5.1 Kanallı Ses Kartı Fiyat: 50 YTL (Rezerve iptal, tekrar satışta)

Kart ilk nesil Audigy DE modelidir (model kodu: SB0090). Tüm giriş/çıkışları altın kaplamadır ve ek olarak FireWire girişi taşımaktadır. Kutusu, faturası, garantisi yoktur; sorunsuz çalışmaktadır. Orijinal sürücü CD'sinin yanında, Audigy2 ZS'ye modlanmış sürücü ve yazılımları içeren CD ile birlikte.

3.) Razer DiamondBack 1600 dpi Profesyonel Oyun Faresi Fiyat: 70 YTL

1600 dpi hassasiyete sahip, profesyonel oyuncuların tercih ettiği, markası ve kalitesi bilinen Razer'in DiamondBack modelidir. Rengi "Salamander Red" diye tabir edilen kırmızıdır. Farenin kutusu, faturası, garantisi yoktur, orijinal sürücü CD'si mevcuttur. Temiz kullanılmıştır, yüzeyinde, tuşlarında, tabanında ve kaygan teflon ayaklarında herhangi bir aşınma mevcut değildir. USB'den bağlanır, ayrıca USB girişi altın kaplamadır.

4.) Belkin Nostromo N45 Gamepad Fiyat: 25 YTL

Belkin'in N45 model USB Gamepad'i. Kutusu, faturası ve garantisi yoktur. Orijinal sürücü CD'si mevcuttur. Soldaki thumppad'de hafif aşınma, hassasiyet kaybı vardır. Bu yüzden görerek ve denenerek alınmasını tavsiye ediyorum. Fiyatını da ona göre rayicinden düşük belirledim.

5.) AC NVSilencer 5 Rev.2 Fiyat: 30 YTL

NVSilencer 5 Rev.2 tüm 6800 serisi ile uyumludur. 7800 serisinin fan bağlantısı 4 pinli olduğu için soğutucunun fanını karta değil de başka bir fan bağlantısına bağlarsanız 7800 serisi ile de kullanabilirsiniz. Soğutucu hemen hemen hiç kullanılmamıştır, temizdir. Faturası, kutusu, garantisi, ramler için termal pad'leri yoktur. Sadece soğutucunun kendisi var. Fiyat da ona göre belirlendi.

Ürünleri Türkiye'nin her yerine önce ödeme olacak şekilde Yurtiçi Kargo ile gönderebilirim. Kargoyu alıcı öder. İzmir içi elden alınması tercih sebebidir. İlgilenen arkadaşlar bana KM ile veya msn adresimden ( najaz@hotmail.com ) ulaşabilirler.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 25 Ekim 2006; 19:32:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.