Şimdi Ara

...Çeşitli sitelerde İkinci el HI-FI ürünleri kakalamaya çalışanları DEŞİFRE topiki... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 333

power kablonun ötesinde bir power kablo varmış arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-extreme-high-end-ozel-el-yapimi-power-kablo-c10-109198336/detay

Sunu anla,iyorum vatandas evindeki tesisatin 1,5 yada 2,5 mm kesitli ucuz bakir kablodan oldugunu bilse bu kablolara para verirmi.
    Ben power kablonun sese cok etki edecegini dusunmuyorum.
    Tamm amfi cikisindaki analog sesleri tasiyan kablolarin sese etkisi buyuktur ama power kablonun etkisinin oldugunu dusunmuyorum.

Haksizmiyim acep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike.xxlarge

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-extreme-high-end-ozel-el-yapimi-power-kablo-c10-109198336/detay

Sunu anla,iyorum vatandas evindeki tesisatin 1,5 yada 2,5 mm kesitli ucuz bakir kablodan oldugunu bilse bu kablolara para verirmi.
    Tamm amfi cikisindaki analog sesleri tasiyan kablolarin sese etkisi buyuktur ama power kablonun etkisinin oldugunu dusunmuyorum.

Haksizmiyim acep.

kesinlikle haksızsın al kullan dene gör gerçekten sese de sessizliğede faydası var anfi vınlamasından dip seslere kadar çok etkili ama bu kablo değil tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

quote:

Haksizmiyim acep.

kesinlikle haksızsın al kullan dene gör gerçekten sese de sessizliğede faydası var anfi vınlamasından dip seslere kadar çok etkili ama bu kablo değil tabi

Peki kullandigimiz kablo ne olursa olsun. Yani ic drencinin mutlak 0 oldugunu kabul edelim.
    Taktiginiz fisin soketleri bakir bile degil. İc drenci yuksek.
    Binanizin yenioldugunu varsayalim. 10 daireicin bile 16 mm kesitli kablolar kullaniliyor.
    Kaldiki evinizdeki prize gelen kabla en iyi niyetle bakir 2,5 mmkesitli. Kotu ihtimali soylemiyorum bile.
    Yani lavabonuza kadar gelen bulanik suyu. Pahaliya aldigimiz musluk mu iyi berrak hale getirecek.
    Bu yuzden bana gereksiz gibi gorunuyor. Ha bu demek degildir ki 1 mm lik dandik enerji kablosu kullanalim.
    2,5 mm kesitli 3*2,5 mm+parazit onlemek icin disi orgulu yalitilmis cok telli kaliteli bakir bir kablo gayet uygun olur dusuncesindeyim.

• Mantikli aciklamasiolan arkadaslardan aciklama bekliyorum. Deneyerek su kablo daha iyi diyemiyorum. Cunku o anki psikolojim kararimi etkiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haksizmiyim acep.

Peki kullandigimiz kablo ne olursa olsun. Yani ic drencinin mutlak 0 oldugunu kabul edelim.
    Binanizin yenioldugunu varsayalim. 10 daireicin bile 16 mm kesitli kablolar kullaniliyor.
    Kaldiki evinizdeki prize gelen kabla en iyi niyetle bakir 2,5 mmkesitli. Kotu ihtimali soylemiyorum bile.
    Yani lavabonuza kadar gelen bulanik suyu. Pahaliya aldigimiz musluk mu iyi berrak hale getirecek.
    Bu yuzden bana gereksiz gibi gorunuyor. Ha bu demek degildir ki 1 mm lik dandik enerji kablosu kullanalim.
    2,5 mm kesitli 3*2,5 mm+parazit onlemek icin disi orgulu yalitilmis cok telli kaliteli bakir bir kablo gayet uygun olur dusuncesindeyim.

Usta ver adresi göndereyim dene iki gun gönder geri anla farkı her şey kabloda bitmiyor rodium başlıklar da her pisliği alıyor şebekeden. Ha sunu da söyleyeyim. Anfin ve hoparlörlerin de denk olmalı cok alt modelerde fark olmaz tabi. Birde üzerinde açma kapatma düğmesi olan 3 lu priz. Felan cok vinlama yapar sakın kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 1 Ocak 2013; 18:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haksizmiyim acep.

Usta ver adresi göndereyim dene iki gun gönder geri anla farkı her şey kabloda bitmiyor rodium başlıklar da her pisliği alıyor şebekeden. Ha sunu da söyleyeyim. Anfin ve hoparlörlerin de denk olmalı cok alt modelerde fark olmaz tabi. Birde üzerinde açma kapatma düğmesi olan 3 lu priz. Felan cok vinlama yapar sakın kullanmayın

Aciklamalarin icin tesekkur ederim. Konu farkli boyuta tasinmasin ben bu sorumun cevabini firumda arayim.

• Şükrü bey isterse buraya üye olur ve cevap verir atan da yok tutan da yok suratına da söyleriz lakin o gün "inanılmaz pahalı hatta sıfırından pahalı satıyorsunuz" dedik ve çıktık dükkanından ki dükkan demeye de bin şahit ister....Bu arada Fatih elektronik de dahil diğer bütün dükkanlar için de nötr'üm ama millete tabiri caizse sihirli kelime hi-end lafı ile sıradan ürünleri kimsenin kimseye kakalamaya hakkı yok....Bilmeyen biri olsam neyse gösterdiği cihazlar piyasa fiyatlarından çok çok yüksek fiyatlarda hatta sıfırından pahalı ikinci el ürünler ilk kez orada gördüm....Sıfırı nakit indirimiyle o dönem 1150 tl olan Bowers-Wilkins 685'e ikinci elde 1200 tl istiyordu...Hiçbir maruzat şükrü beyin ikinci el ürünleri sıfır fiyatına satmasını gerektirmez.....Hatta çok daha içler acısı bir örnek 79 tl ye almayanı dövdükleri şu meşhur 9 metrelik acoustic research ms320 hoparlör kablosunu bana bu mükemmel kablodur high-end'dir deyip metresini 250 tl den vermeye çalışması da çok güzel bir davranıştı....Artı her biri 10-15 kg çekebilen elektronik cihazları üst üste tavana kadar dizmesi de cihazlarının ne kadar sağlıklı ve temiz olduğunu mu gösteriyor acaba?

• Mefia markt ta 10 lira o kablo kampanya vardı 1 ay once :)

• 10 lira mı? 29 tl ye düşmüştü bir ara sonra 79 tl ye çıktı ama 10 tl olduğunu ilk kez duydum.
  • Salim bey pek zalimmiş o nasıl bir fiyattır öyle :) 35 tl veya 350 tl olmalı..

• quote:

bu ilan için ne düşünüyorsunuz
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-triangle-silver-gost-hoperlor-kablosu-wbt-0645-uclarla-110878792/detay

arkadaş bir yerlerden translete yapmaya çalışmış copy+paste lemiş ama hiçbir şey yazmasa daha iyimiş

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-epson-eh-tw9000w-3d-110588336/detay

şimdi bu ilanda ne var diyeceksiniz

satan şahsı tanımam ,etmem ama eklediği son iki resmi çok tanıdık geldi;
    bu linkteki 3 mart tarihli mesajıma bakın, (birz aşağılarda )

http://forum.donanimhaber.com/m_46112213/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_58343399

• Resim resime benzer Astramastra
  • telif hakkı isteyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-saund-s150-power-lambali-amfi-111256427/detay

neremle güleceğimi şaşırdım. 75 TL ye satılan ampli.

İçinde 47,5 gr altın kullanılmıştır kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-imp -- 14 Ocak 2013; 22:40:56 >

• abi eski parayla 4milyon 750 bin tl yazmak istemiş heralde
  • buyuk ihtimalle lambalı amplilerin bugun çok kıymetlendiğini sanıyordur. elindekini bulunmaz nimet biliyor olsa gerek ki vatandaşın dünya gerçeklerinDen haberi yok henüz. fiyata bak. cahillikten başka bir şey değil. insanlarıda bu cehalate ve paraya takla attıran bu sistemede yazıklar olsun.
    aynı ampliyi bir sitede 75TL sattılar.-aynı ampliden bahsetmiyoruz. aynı emsalde ampli- bende alsam mı almasam mı epey düşündüğüm bir amfiydi. meraklısına el36 lı -anodu tepeden-, PPP yapılı basit bir amplidir. aklımızda bulunsun bunları piyasası oyle yazıldığı gibi 300, 500 TL değil hele 5000TL hiç değil. 70-80 TL kusur. pekala bazısına gore 100-150 TL olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.