Şimdi Ara

...Çeşitli sitelerde İkinci el HI-FI ürünleri kakalamaya çalışanları DEŞİFRE topiki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-speaker-cable-acoustic-research-silver-oxygen-free-10ga-101150246/detay

Hemen hemen hepimizin bir dönem mediamarkt dan ucuz yollu alıp (29 TL-59TL-79TL-129TL) denediği-kullandığı acoustic research ms-320 kabloyu vatandaşın biri SADECE ALTI METRE OLARAK VE UÇLARI DA BANANASIZ 300 TL YE SATMAYA ÇALIŞIYOR......!!!! El insafff.....Böyle ilanları gördükçe sinir katsayım yükseliyor.....Bu mentalitede olan insanları sürekli buradan deşifre edeceğim...Bu siteyi düzenli takip ediyorum ve bilgisiz kişileri böyle paraya aç insanların kandırmalarına dayanamıyorum...BİR DE BU KABLOYA HI-END YAZMIŞ....

İnsanlar ne kadar akıllı zannediyorlar kendilerini veya karşılarındaki insamnları aptal yerine koyuyorlar......Yorum yapmamak lazım aslında böyle basit hesapların peşinde olan insanlara....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 5 Ekim 2012; 0:34:19 >

• Anında kaldırdılar ilanı yayından...

Ekran görüntüsünü merak edenler için;

...Çeşitli sitelerde İkinci el HI-FI ürünleri kakalamaya çalışanları DEŞİFRE topiki...
  • İyi en azından adı gözüküyor. Herkes dikkat etsin bu vatandaşın ürünlerine. Aslında ilandaki siteden mesaj atmak lazım adama "herkes senin nasıl kazıkçı olduğunu konuşuyor" diye
  • Alper bu sendeki kablolar da 10GA mıydı. 10GA diye not düşmüş ilana vatandaş. Farklı birşey olmasın?
    Ayrıca ilan yine var
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-speaker-cable-acoustic-research-silver-oxygen-free-10ga-101150246/detay
  • Sn İkarahal'ın bu kabloyla ilgili daha önce yaptığı aşağıdakı yorumunu okumuştur gariban;

"Kablonun ince telli olması, 10 awg kalınlıgında gümüş kaplı bakır telli olması, 6 mm manyetik alan kontrolu icin kablo ayırıcı konması, lehimsiz sonlandırılması, ucları degistirilebilir altın kaplı banana olması, SCOFC % 99.99 ve OFC % 99.99 degerlerinde olması, renk ve yazı ile ayrı ayrı isaretlenmesi, kalın pvc ile yalıtılması gibi detayların dusunulerek uretildigi kablonun 1.5 tl lik gibi sonuc üretmesi sizce garip degilmi. Bu kadar detayı dusunerek bu kabloyu ureten Acoustic Research firması sizin tespit ettiginiz 1,5 tl lik kablo gibi sonuc verdigini nasıl görememis. Ustelik piyasaya 170 usd liste fiyatı ile surmus. Bir üretim kalitesi, bir iddeası olmasa bu fiyata piyasaya surermi. 1954 yılında kurulmus olan ve sadece ses konusunda uzmanlasmıs Acoustic Research firmasının sizce dediginiz gibi vasat ve kötü bir kablo üretip piyasaya sürme hatasını yapacak kadar acemi olabilirmi. "

• Evet evet benim ki de 10GA idi yani 10awg kalınlıkta idiler..Aynı kablonun kısaltılmış ve bananaları çıkartılıp alınmış hali bu vatandaşın sattığı...
  • Mediamarktan aynı kablonun 2*4,5 ve uçları bananalı olanı 29,90 TL ye almıştım.Baya ucuza almışım.
    @atalayalper bu tür ilanları gerçekten takip edip forum üyelerini bilgilendiriyorsunuz.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @atalyalper ... hocam orda gördüğün bir hoparlör kablosu fırsatı var mı ki ?
    Hepsi uçmuş.. kablo alıcam.. yurt dışına cıkmayı bekliyorum .. o derece yani ..

Not : bu tabiki konuya vesile olan ilana "yoharaaaaaa" dememeengel değil!
  • Bu topik'i bu yukarıda da adı geçen malum sitedeki anormal ilanları ve satıcılarını deşifre etme başlığı olarak kullanalım
  • ben ürünün sıfır fiyatına bakarım,3te2sine yakın bir fiyat koyarım ilana,uçuk fiyat yazanları da anlamış değilim,o fiyatlara satıyorlar mı gerçekten,
    şu da var ki ölücü sayısı da çok fazla,bedavaya versen üzerine para isteyecekler neredeyse
  • Buna ne demeli...

Mediamarkt HK 980 amfiye 1800 TL küsür fiyat verdi, bu ürünün Avrupa fiyatı 300 euro, taş çatlasa 500...

Atla uçağa git bir tane al, hem avrupa görmüş ol.. bozulursa bir daha gider yenisini alırsın. Sanki Türkiye'de gelir Avrupa'dan fazlaymış gibi bindirip duruyorlar, diğer mağazaların da bir farkı yok.

İşi şahıslar yapınca sahtekarlık, kurumlar yapınca "vergiler malum" oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 4 Ekim 2012; 16:41:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jamo Concert 8 bookshelf ikinci elde ne kadar eder? 1000? - 1250? - 1500? - 2000? - 2250? Hayır hala bilemediniz...

İlandaki Concert8 tamamen som altından üretilmiş sürücülere ve komple gümüşten yapılmış iç kablolamaya sahip ayakları da platinyum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-new-line-hi-fi-jamo-concert-8-101251391/detay

Uçmaya devam eden new line HI-FI bunları bu fiyatlardan kimlere satıyorsun acaba? Haa Sıfır fiyatından daha pahalı fiyata ikinci el lambalı satmaya çalışıyordun hatta bir ara sen......Bu şekilde bu insanların sana ikinci kez üçüncü kez dönüp tekrar alışveriş yapmayacaklarını tahmin edemiyormusun acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 5 Ekim 2012; 0:41:31 >

• Harman Kardon hk 3480'e stereo ampliye de enterean bir şekilde çok uygun fiyat yazmış yine aynı dükkan.....625 tl...

Bu da demek oluyor ki bu adamlar bu işten para kazanıyor olmalarına rağmen piyasaya ve ürünlere hakim değiller...

Kime ne geçi****sem kardır mantığı hakim......Bravooo..
  • oo bir ara Samsundan bir vatandaş vardı zibil gibi amerikadan ses sistemi ürünleri ilanları verirdi. Fiaytlarda acayip uçuk olurdu. Bu aralar kesti ilanları.
  • Adres aldığım iyi oldu.
  • bp10'u 2200'den veren bir dükkanın fiyatı normal mi diye düşünmüştüm ama sıfırının online fiyatı tek hoparlör içinmiş günahını almışım, mesajı sildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/102581005/detay

aynı ürünü geçen sene 100 tl ye almıs idim bir yerden memnun kalmayıp hemen satmıştım zararına. simdi yine aynı ürün aynı aldıgım yerde 90 tl ye satılıyor. herkesin cok bildigi bir elektronik magazası bu yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 16 Ekim 2012; 19:43:33 >

• Bu yine o eski nicki mustang olan samsunlu olmasın. Amerikadan zibil gibi hifi ürün getirecek olan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.