Şimdi Ara

...Çeşitli sitelerde İkinci el HI-FI ürünleri kakalamaya çalışanları DEŞİFRE topiki... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yeri değil ama hifi noktasında cevap alabileceğim doğru yerin bu sayfa olduğunu düşünerek soruyorum ;
    #İlk defa hifi bir sistem edineceğim onun için bu konuda çok tecrübesizim tabi 2 gündür araştırıyorum ama inanın kafam daha çok karışıyor kendi araştırmalarım sonucunda bazı ürünler belirledim sizden istediğim doğru seçim yapıp yapmadığımı bildirmeniz
    ALACAKLARIM
    1-Sony str-dh520 veya pioneer vx-620 av receiver
    2-pure acostic supernova 5 hoparlör set olarak
    3-Elimde eskiden kalma baya kaliteli bir 5+1 ses sistemi var bu ses sisteminin sub(aktif),center ve arka iki hoparlörlerini bu receiverda kullanabilirmiyim
  • Yanlış konuda yardım istemişsiniz istediğiniz cevapları bu konuda alamayabilirsiniz...Bütçeniz kısıtlı ise birşey diyemem ama ben olsam supernova vs..gibi bilinmedik denenmedik ve ne olduğu meçhul ürünlere yönelmem o da bir seçenek tabii ama bence o ürünlerden alacağınız performans biraz ne çıkarsa bahtıma gibi olur..Sony ise giriş seviyesi cihazları maalesef kuvvetsizce oluyorlar özellikle de müzik dinlerken kendini hissettirirler...Ben 91 dB 8 ohm hoparlörü str-k 740p gibi bir cihazla sürememiştim gerisini düşünün.. Pioneer - Onkyo - Yamaha - Denon galiba avr işinde giriş seviyesi ürünlerde daha başarılılar..
  • Bu kulaklıklardan mutlaka birer tane almak lazım hem çift girişliymiş vay beee neremize takacağız acaba bu çift girişi yoksa her gün işe giderken ve dönüşte kullandığımız jet'lerimizin koltuklarında bulunan kulaklık girişlerine mi takıp kullanacağız bunları :) Töbe töbe yahu.....Yakında 3D sinemalarda dağıtılan gözlükleri de ilanlarda görürseniz hiç şaşırmayın

...Çeşitli sitelerde İkinci el HI-FI ürünleri kakalamaya çalışanları DEŞİFRE topiki...
  • Bu arada meşhur Samsunlu amerikan hi-end ürün getirici abimizin yeni ilanları da dikkat çekmeye başladı uzuuun bir aradan sonra
  • İnsanda biraz utanma olur yahu....Bu adamlar bu tozlu ezik büzük sağı solu tamir edilmiş ürünleri altın mı zannediyorlar acaba...5000 TL istiyor şuna....Sizden rica ediyorum arkadaşlar BU ADAMLARA İKİNCİ EL ÜRÜNLERİNİZİ SATMAYIN...!!!! El değiştirmeden ihtiyacı olan başka bir arkadaşınızın işi görülsün hem alan kazansın hem de satan... Geçenlerde bir b&w 600 hoparlör satıldı yaklaşık 300 tl ye şu anda alan adam 850 tl'ye ilan koymuş.....Yuh diyorum sadece bu neyin karıdır....Bu neyin marjıdır.....300 e al 850 ye ilan aç......Terbiyesizlik başka hiçbir şey değil....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-jbl-l112-efsane-gercek-112607534/detay

• Altı sıfırı atamayanlar var demek ki halen :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.