Şimdi Ara

ÇEŞİTLİ TELEFONLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki telefonlar satılıktır. Lütfen açıklamalarına dikkat edelim. (Sadece LG G2'nin orjinal şarj aleti (kablo hariç) vardır. Telefonların hiç birinde şarj kablosu yoktur.)

TELEFON - 1) LG G2 32GB

Ekranı kırık idi. Ekranı Kadıköy'deki GSM İletişim'de orjinal ekran ile değiştirildi.
    Telefon kulaklık takılıymış gibi davranıyor. Ekranı değiştirdiğim yer tamir edemedi. Ben de uzun süre kulaklık ile kullandım.
    Cihazın dış kenarlarında kullanıma engel olmayan çatlaklar var. Ekran kırık değil üzerindeki koruma camı kırık.

Rom olarak lineageos kurulu. Günlük güncelleme alan bir rom. Android 10 tabanlı. Pek bir sıkıntısını görmedim. Bu telefonu alan istediği rom'u kurabilir. Kolay bir alet.

Kısacası ucuz yollu android telefon gerekiyorsa alınabilir.

ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR

Fiyat:250 TL

TELEFON 2) SAMSUNG GALAXY E7

Telefon suya düştü. O günden sonra (3-4 yıl olmuştur) sim kart okumamaya başladı. Su kaçtığı için samsung servisi 800 TL istedi vermedim. Ürünü yarı açık, tam kapatılmamış değişik bir halde geri verdiler. Ürünü evde tabletmiş gibi kullandım ben de. Parça niyetine alınabilir. Ekranını telefoncular 450 lira civarında değiştiriyorlar. O nedenle fiyat sim kartı çalışmayan bir telefona göre yüksek görünebilir.

ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR

Fiyat: 300 TL

TELEFON 3) SAMSUNG GALAXY J7

Telefon 2. kattan düştü. Fotoğraflarda görülen hasarları aldı. Kasa biraz eğildiğinden ses tuşları sıkıştı. Ancak dokunmatikte, kamerada, seste, mikrofonda, sim kart okumada, kısacası telefonun yürüründe sorun yok. Seste bir değişim veya tuşlarda bir hassaslık yok. Yakın zamana kadar kullandı annem. Eski telefonumu verince bu da boşa çıktı. Dokunmatikte sorun olmadığı için ekran değişimi daha ucuza mal edilebiliyormuş bu telefonda.

ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR
    ÇEŞİTLİ TELEFONLAR

Fiyat: 350 TL

Tekliflere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_v_a87 -- 16 Ekim 2020; 18:2:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.