Şimdi Ara

Neden Küçük Ekranlı Telefonlar Çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorum şu biliyorsunuz artık yeni telefonlar çıkmaya devam ediyor ve bu telefonlar öncekilere oranla sürekli ekran olarak büyüme gerçekleştiriyorlar.
    Şahşen ben 5.5 u bile büyük gören biri olarak artık 6.2-.6.5 inc gibi büyüklükler korkunç geliyor.Sizce bunun sonu ne olacak ve benim gibi küçük telefon severler için daha küçük ekranlı telefonlar çıkar mı sizce yoksa artık iş işten geçti mi?
    Teşekkürler

• Hocam artik telefonlar bilgisayar gibi kullanilmaya basladi. Mesela ben uzun zamandir bilgisayardan youtube'a girmiyorum. Ekranlarin büyümesi gayet normal ama nereye kadar büyütecekler onu bilmiyorum. Cerceverler de artik buyuk olcude kalkti. Bunun da etkisi var ekran buyumesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bence de en azından küçük ekranlı versiyonlar da çıkmalı. Ama nedense sürekli daha da büyüyor ekranlar. 6,5” ekran aşağı yukarı bi tablet kadar. Tamam bazı durumlar için büyük ekran iyi ama bunun taşıması, tek elle kullanılması falan gerçekten sıkıntı olmuyor mu? Ben iphone 5s kullanıyorum. Ekran/Gövde oranı %85-90 arası olsa bu boyut ideal. Belki bi tık genişletilebilir ekran oranını korumak için. Ama yeni cihazlar 16-17cm uzunluğunda. Telefon almaya niyetlendim. Sırf bu yüzden bazı modelleri eledim kafadan. S10e bakıyorum sırf boyutları için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekran boyutuna takılma cihazın genel boyutuna bak

misal s10e çıktı gayet orta boyutlu bir telefon ama ekranı 5.8

phonearenada size comparison kısmı var ordan boyutları inceleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.