|
Bildirim
Çıkar telefonunu diyen dayılardan yıldıkları içindir :D
|
Akıllı telefonda da sosyal medya kullanmayarak aynı etkiye ulaşılabilir...
|
1 nisan
|
Evli olmayan çocuğu olmayan bunu anlayamaz. Akıllı telefon gençlerin en büyük düşmanıdır. kısıtlamak imkansızıdır. Akıllı telefon almayın çocuklarınıza
|
yalan yok bir tane tuşlu telefon almak lazım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
neden olacak acaba. depremden sonra insanlar acil aramalar için yedek ve çıkarılabilir bataryalı 3G tuşlu telefon alıyor, enkaz altında kalırsa bir umut.. |
|
Türkiye’de KaiOS olan, ORİJİNAL Nokia cihaz aradım bulamadım, her yer sahtesi ile dolu. KaiOS olanda YouTube, Whatsapp, Twitter gibi ana uygulamalar da var, problemsiz kullanılıyor. Türkiyede şu an tuşlu telefonların yaygın satılmamasının sebebi olarak kimsenin eski telefonlarını atmaması ve lazım olunca onları kullanması olarak açıklıyorum. |
HMD, 2019'da dengesiz ekonomi sebebi ile Türkiye'den çekildiğinden beri hiçbir Nokia ürünü bulunmuyor maalesef. |
|
beyinsiz insan topluluğunda yani muz cumhuriyetinde o insanın tuşlu telefon kulanması normal bir şey hele birde ucuz olsun ben hep 50 dolarlık telefon alıyorum der nedeni 200 dolarlık telefon kendisinden akıllı olduğu ve kullanmayı bilmediğindendir |
|
|