Şimdi Ara

Çeşme Sheraton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın iki günlüğüne Çeşme Sheraton otele gidicezde odalarda wireless vardır demi ?

• Şaka mı yapıyorsun?

Sheraton ve wireless olmayacak??
  • Hacı motele gitmiyorsun lüks bir otele gidiyorsun
  • bence ss alın
  • Wireless yok orda lazerle bağlanıyosun o kadar ii
  • Dalgaya açılmış bir konu
  • Wireless kesin vardır ama paralı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PandemonicHyperblast

bence ss alın

bencede

2 yıl önce gitmiştim yemin ediyorum psikolojim bozulmuştu garajında 8 tane Q7 2 tane m6 2 şer tanede ferrari ve porsche vardı ve sayısız bmw ve mercedesler yüzsüz bir arkadaşım kanka gel fotoğraf çekelim demişti küfür etmiştim rezil olucaz diye

• Çeşme Sheraton'a 2 günlüğüne gideceksin ve internete gireceksin.

@ deniz c
    Geçen hafta helikopter kalktığını gördük. Kriz vurmuş belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 19 Ağustos 2009; 2:14:06 >
  • odaları bilmiyorum aşağda bi odada 2 pc var(dı) içinde kimse yokken kalabildiin kadar kalırsan şanslısın yoksa 15 dakkası hayvani bi paraydı bi kere yakalandım

quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

Çeşme Sheraton'a 2 günlüğüne gideceksin ve internete gireceksin.

@ deniz c
    Geçen hafta helikopter kalktığını gördük. Kriz vurmuş belli ki.

ohoo her cuma heli show yapıyo adamlar 3 senedir her cuma helikopter iniyo oraya her cumartesi haai fişek patlıyo akşamları izliyoruz bi kere sokak köpekleri usain bolttan hızlı kaçıyolardı geçen cumartesi patlıyandada kuşlar yönlerini kaybetmişlerdi
    oda numaranızı yazın size uğruyalım 2 sokak ötenizdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 19 Ağustos 2009; 2:18:19 >

• Benim çalıştığım otelde internet ücretli..30$ karşılığı internet erişimi alabiliyorsuın günlük..

• orda telepatiyla giriyosun internete 1 hafta kaldım orda :D hayatın anlamını gördüm
  • şu sıcak su havuzunada bir uğrayın ayrıca para veriyorsunuz yanılmıyorsam işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Benim çalıştığım otelde internet ücretli..30$ karşılığı internet erişimi alabiliyorsuın günlük..

İyiki geldi 3g, bir ay bağlan o fiyata hem de her yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Benim çalıştığım otelde internet ücretli..30$ karşılığı internet erişimi alabiliyorsuın günlük..

oha ben o parayla 1 aylık ttnet 1024 mb sınırsız paketine üye olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.