Şimdi Ara

ÇETAŞ Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bizde Renault Megane 2 1.5 DCI 2006 model sedan aracımız var. Her sene yıllık bakımını Çetaş'ta yaptırıyoruz. Geçen gün kardeşim bir kaza geçirmiş. Sağ öndeki amortisörü yamultmuş. Servise götürmedik, sanayide yaptırdık. Tabii ki rot/balans ayarı da yapılması gerekiyordu. Lastikleri aldığımız Michelin'in Sefaköy bayisine götürdük aracı. Orada sağ ön lastikte 5 yama ve jantta kaynak izleri ortaya çıktı. Lastiğin yanağında yazan tarih de diğerlerinden farklıymış. Açıkcası ben bir senedir farketmedim. En son lastikler geçen sene, 2014 haziranında Çetaş'ta yapılan yıllık bakımda söküldü. Anlayacağınız üzere sağ ön sağlam lastik ve jantımız, yamalı ve kaynaklı jantla lastikle değiştirilmiş. Böyle bir şey Çetaş gibi yetkili serviste nasıl olabilir! Bir sene boyunca uzun yola çıktık 3 4 sefer. Biz lastiklerimiz sağlam diye rahat rahat kullandık. Yarın Çetaş'a gidip bu rezaletin hesabını sorucam ama kanıtlayamam. Derler, başka yerde değiştirmişsindir. Bu ülkede insan canına değer veren tek bir kurum ve kuruluş yok mu? Yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arr0wc0lt -- 8 Nisan 2015; 20:14:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam büyük geçmiş olsun. benimde benzer bir olay başıma geldi.
    aracımı bakıma verdim. başıma gelmedik kalmadı. tüm yaşadıklarımı aşağıdaki linkte yazdım.
    Türkiye 'de bu işlerin ne zaman düzeleceğini gerçekten çok merak ediyorum.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3140578#gorusmeler
  • Turkıyede kaza yapsanız sıze bırsey olsa cetas bız degıstırmedık deyıp ısın ıcınden çıkar zaten . Amerıkada olsa yasalar adamın hayatını kuruturlar ınsana ehemmıyet ıste TR
  • hocam geçmiş olsun servisle görüştünüzmü sonuç nasıl oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.