Ben Çetin Tekindor abimizi küçük ağa dizisinden beri severek ve takdir ederek izleyen ve kendisine hayran olan birisi olarak bu son dizisini (ANADOLU KAPLANI) hiç sevmedim.
Abicim olmadı yaa. Biz seni ağır rollerin adamı olarak bildik ve öyle sevdik. Valla bu rol sana hiç uymadı. Tabii geçim dünyası zor ama ne yapalım yıllardır seni seyreden ve seven birisi olarak bu kadarcık söz hakkım olsun değilmi.,,,
bencede olmamış hemde hiiiiç olmamış
senin dediklerini iletirim kendisine
bence gayet başaralı. ağır rollerin adamı diye illaki ağır rollerde seyretmemiz şart değil yeteneği olduğu sürece neden komedi olmasın bence çok iyi oynuyor daha iyisini bulamazlardı.
Sanatçıyı kafanızda kalıplamayınız. Rolünü beceriyor mu? En alasını yapıyor Tekindor. O zaman kalkın, ayakta alkışlayın. Bir oyuncu hem dramda, hem komedide başarılıysa; zoru başarıyor demektir.
İyi iyi bişey demedik ben sadece bir isteğimi bildirmek istemiştim. Sizde haklısınız ne diyelim. O bir oyuncu. Her ne kadar karizmayı çizdirmiş olsada
Çetin Tekindor'a bişey diyemeyeceğim,aslında sevimli duruyor aslında , hatta bir tek onun için izlenilir.Fakat dizinin orjinalitesi yok, şu Birol Güven'den de sıkıldım artık.Kaynanalar dizisinden beri milyonlarca işlenmiş bir tema, biraz Çocuklar Duymasın biraz Tatlı Hayat'ta katılınca alın size Anadolu Kaplan'ı diye bi dizi çıkmış... Ne zaman şu para hırsını bırakıp , orjinal bişeler yapmaya çalışacak bizim senaristler bilemiyorum.Bi süper baba, bi şaşıfelek çıkmazı , bi şehnaz tango, bir ikinci bahar gibi dizilerin kurgusuna bak, birde bunlara ...cıx cıx cıx
çetin tekindorun maddi sıkıntı içinde olduğunu sanmıyorum. bu dizi teklifini kabul etmesinde paranın da etkisi olmuştur belki.
ama daha çok kişisel tatmin için yapılmış bir seçim gibi geliyor bana.
şimdiye kadar oynamasına alıştığımız karakterlerin ve yapımlardan farklı bir tarzda karşımıza çıktı.
kendini değişik türlerde de ispatlamak isteyebilir tabii. ama diziyi beğenmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme