Şimdi Ara

Prison Break 4. Sezon Bölüm Sayısı ve Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prison Break ana konusu olduğunu biliyorum ancak henüz 17. bölümde olduğumdan spoiler okumamak için yeni konu açıp sorumu sormak zorunda kaldım.

Prison Break'in 4. sezonu "22 Bölüm+The Final Break" şeklinde mi yoksa "24 Bölüm+The Final Break" şeklinde mi?torrent sitelerinde hem 23 ve 24. bölüm var hemde The Final Break şeklinde film uzunluğunda bir bölüm var. 23 ve 24 şeklinde olanın final bölümünün iki parçaya ayrılmış hali olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istediğim için soruyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Prison Break 4. Sezon: Bölüm Sayısı ve Final Konusu

Popüler Amerikan dizisi Prison Break'in 4. sezonu 22 bölümden oluşmaktadır. Sezonun final bölümü "The Old Ball and Chain" başlığını taşır.

1. sezonda, Michael Scofield, Sara Tancredi ve diğerleri, Şirket'in gizli planlarını ortaya çıkarmak için bir kez daha bir araya gelirler. Bu sezon, yüksek gerilimli aksiyon sahneleri, beklenmedik dönüşler ve duygusal anlarla doludur.

Final bölümü, "The Old Ball and Chain", sezonun gerilimini son noktaya taşımaktadır. Michael ve Sara'nın kaderi belirlenirken, Şirket'in gerçek yüzü ortaya çıkar. Bu bölüm, dizi hayranları için unutulmaz ve tatmin edici bir son sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "22 Bölüm+The Final Break'' şeklinde final brakete 23 ve 24. bölümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 29 Mayıs 2009; 21:33:19 >
  • The Final Break 23 ve 24. bölümden oluşuyor.
  • Edit: Yanlış yazmışım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evet, İsyan! -- 29 Mayıs 2009; 21:35:23 >
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • The Final Break ve 23-24 aynı bölümlerdir boışuna cekmeyin
  • Biri USA'de biride Avrupada yayınlandığı için farklı release edildiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.