Bizim araç da ağustos sonunda 1. yılını dolduracak aşağı yukarı 8000- 9000 km yapmış olacak tahminen. Aracı İstanbul Gerçek Oto'dan aldık. Kasko'yu da onlar yapmıştı acaba başka bir yetkili serviste bakım yaptırsak sıkıntı olur mu kasko için? Bir de sizin tavsiyeniz hangi yetkili servis olur o konuda yardımcı olursanız sevinirim. Kullanıp da memnun kaldığınız bir servis var mı? Bütün bayileri gezip fiyat almayı düşünüyorum. Araç 1.3 CDTI 95 HP
Kasko ile bakımın hiç alakası yok. İstersen bakımını yaptırma, bu durum kaskonu bağlamaz. İstersen kaskonu ağrı da yaptır, bakımını edirne de . Bunlar senin serbest seçimlerindir.
quote:
Orijinalden alıntı: genius350
Kasko ile bakımın hiç alakası yok. İstersen bakımını yaptırma, bu durum kaskonu bağlamaz. İstersen kaskonu ağrı da yaptır, bakımını edirne de . Bunlar senin serbest seçimlerindir.
Anladım sağolun. Peki servis olarak İstanbul'da kalite ve uygun fiyat olarak hangisini önerirsiniz İstanbul'daki servisleri bilen arkadaşlara soruyorum. Ayrıca yakın zamanda 150000 km ilk bakımını yaptıran arkadaşlar var mı dizel için aşağı yukarı ne kadar tutuyor?