Şimdi Ara

Cevap:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim araç da ağustos sonunda 1. yılını dolduracak aşağı yukarı 8000- 9000 km yapmış olacak tahminen. Aracı İstanbul Gerçek Oto'dan aldık. Kasko'yu da onlar yapmıştı acaba başka bir yetkili serviste bakım yaptırsak sıkıntı olur mu kasko için? Bir de sizin tavsiyeniz hangi yetkili servis olur o konuda yardımcı olursanız sevinirim. Kullanıp da memnun kaldığınız bir servis var mı? Bütün bayileri gezip fiyat almayı düşünüyorum. Araç 1.3 CDTI 95 HP

• Kasko ile bakımın hiç alakası yok. İstersen bakımını yaptırma, bu durum kaskonu bağlamaz. İstersen kaskonu ağrı da yaptır, bakımını edirne de . Bunlar senin serbest seçimlerindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genius350

Kasko ile bakımın hiç alakası yok. İstersen bakımını yaptırma, bu durum kaskonu bağlamaz. İstersen kaskonu ağrı da yaptır, bakımını edirne de . Bunlar senin serbest seçimlerindir.

Anladım sağolun. Peki servis olarak İstanbul'da kalite ve uygun fiyat olarak hangisini önerirsiniz İstanbul'daki servisleri bilen arkadaşlara soruyorum. Ayrıca yakın zamanda 150000 km ilk bakımını yaptıran arkadaşlar var mı dizel için aşağı yukarı ne kadar tutuyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü soru cevap
    2 yıl önce açıldı
    niye cevap yazamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.