Benim tamponda oluşan yırtık için renault'a bunu autokingte mini onarım yaptırmak garantiyi bozar mı diye sormaya gerek var mı? Mini onarımda hasarsızlık indirimi de bozulmuyormuş çünkü en doğru seçenek mini onarım olacak ama Renault servis kıllık yapar mı
Araci servise gosterin bence, buyuk ihtimalle Autoking ile anlasmalari vardir, yirtik onarimi icin tamponu sokup oraya yollarlar, boya islemini de kendileri yaparlar.
Basima sizin kazanin benzeri geldi, (VW kullaniyorum) servise danistigimda yukarida anlattigim yolu izleyeceklerini soylediler, dogrudan Autoking'e de gidebilirdim ama yetkili servis aracin tamponunu sokup takmaya daha asina olacagi ve orijinal renk vb konusunda bir sorun cikarmayacagi icin servise birakmayi tercih ettim.
Araciniz cok yeni oldugu icin tavsiyem, bu isi servis yoluyla halletmeniz, zira Autoking'e kendiniz gidip sonradan bir sikinti yasarsaniz basiniz daha cok agrir, ama yetkili Renault servisi yoluyla bu tamirati yaptirirsaniz iciniz rahat eder, sizi ikinci sahislarla muhatap etmezler.