Şimdi Ara

Cevap: 50 bin tl'ye kadar SUV jip 4 ceker araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, biz de 45bin TL ye kadar SUV düşünüyoruz ancak çok fazla araziye çıkmayacak genelde şehir içi kullanılacak (babam için). Jeep Compass (2007 ve üzeri 2.0 dizel), Captiva , Dodge Caliber 2.0, ASX, Forester gibi kafa karıştırıcı bir sürü seçenek var. Parçası pahalı olmayan kolay satılabilecek kronik problemsiz, Önerisi olan yardımcı olabilecek olan var mı ? Teşekkürler

• cherry1990 C kullanıcısına yanıt
    Subaru, Dodge ve Jeep'in parçası tabiki pahalı, ayrıca servisi her yerde yok. En mantıklı araç olan Subaru Forester'den bu yüzden vazgeçmiştik.
    Diğer alternatifler Captiva ve Kyron kalıyor.
    Ben size Captiva'yı öneririm, High donanımlı olanlar 2008-2009 modeller tam sizin bütçenize göre. Chevrolet'in pazardan çekileceği de sizi düşündürmesin parça desteği devam edecek.
  • asx 4 çeker değil. 4 çeker olanlar türkiyeye gelmiyor. 50 bine suziki grand vitara 2.0 benzinli ya da 1.9 dizel mantıklı olabilir. rav4 lerde güzel araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılın Üyesi -- 26 Ocak 2015; 19:23:35 >
  • 2.0 lpg rav4
  • Vitara nın yakıtı fazla diye duymuştum. Rav4 te mantıklı ama Lpg uyumu iyi değil diye biliyorum. Captiva Donanım ve Yakıt olarak mantıklı geliyo ancak piyasası daha da düşer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben rav4 ün lpg de sorun yaşadığını hiç duymadım.. Bence yakıtı fazla olan bir araç varsa o captiva olabilir.. şu sıralar dizel yakıt baya uygun ama ilerde ne olur bilinmez tabi..
  • Nissan Navara veya Mitsubishi L200 tarzı araçlar boyut olarak biraz daha büyük olsalarda tercih edilebilir araçlar.
  • Navara ve l200 biraz büyük gelebilir teşekkürler, rav4 hakkında yanlış bilgi edinmişim öyleyse 2007 modelleri hemen hemen 45bin tl den başlıyo ama bakalım tipi de fena değil sürekli 4 çeker mi o kasa rav4 Ler ? Bi de Yakıt tüketimi nasıl bilginiz var mı ?

• Kendi aracımı satarsam alacağı tek suv forester. Ama lpg uyumu ve iyi usta bulma gibi sorunlar benimde aklımı karıştırıyor.

• Çek bi lada niva 35000tl cebine kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.