Şimdi Ara

Cevap: AİON Güzel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: KanameSama

GW2 hakkında burdan birkaç kişiye sorup o doğrultuda bir karara varman yanlış olur.En bilindik yolla Youtube dan gameplaylerine bakabilirsin.Oyunu ilk çıktığında aldım bende.Hardcore bi mmorpg değil.Diğer mmorpglerden çok çok farklı.Beğenip beğenmemen tamaman senin oyun anlayışına bağlı.Level kasarken görev sistemi yok.Yolda dolaşıyorsun bir yerlerden yardım isteyenlerin bağrışlarını duyuyorsun veya ****rin seslerini.Levellerken senin kendi hikayenmiş gibi oynuyorsun yani.Bunun gibi bir görev sistemi var.Boss savaşları inanılmaz oluyor ****rin bazıları çok büyük.PVP ye istersen 1 levelde başlayabilirsin.Zaten pvp de kaç level olursan ol herkes eşit.Pvp itemleri ücretsiz istediğini deneyip farklı kombinasyonlar deneyebilirsin.Yani herkesin harfi harfine eşit olduğu item,silah üstünlüğünün olmadığı bir pvp seviyorsan oyunu da seversin.

Ya ben piyasadaki çoğu f2p oyunu denedim.Aion 4.0 la yeni oyuncular ticaret vs. gibi şeylerden mahrum kalmış.En nefret ettiğim sistemdir.Gw2 ye gelince lise son öğrencisiyim yani oyunlara çok fazla zaman ayıramıyorum.Pvp de yetenek vs olmasıyla çok hoşuma gitti gw2.Tek korkum sistemim oyunu kalıdırırmı sorusuydu.Trial olamadığı için sormadan almak istemedim.Hocam sanada soruyum kaldırırmı bu sistem oyunu(en az medium ayarlarında) ? Yada başka b2p yada f2p oyun modelinde mmorpg oyunu tavsiye edebilirmisin ?

HP Pavilion dv6(Laptop)
    Windows 7 64 bit
    i5 işlemici-2.7 ghz
    6 gb ram
    1 gb ATI Radeon HD 6550

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.