Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Orijinalden alıntı: jookerr

Arkadaşlar uzun uğraşlar sorunucu bende oyunu online oynamaya başladım eyer ekip falan olursa katılmak istyerim daha acemiyim ama yavaş yavaş kapıcam inşallah daha anca 5 lvl im :) iletişim : izmirli.sahin@

niye o kadar uğraştın

Hiç sorma hocam hastası oldum inan bak şu anda yeni kalkıyorum gözlerim ağrıdı komedi dükkanını izlicem yoksa kalkmıcam inanın :) yani verdiğim herşeye değmiştir ileride para verdiğime yazık olsa da hiç yanmam cünkü o parayı sokakta aburcuburla zaten yiyiyoruz hiç farketmez yani ben alıcağam hazzı aldım ondan şüphem yok :) sizede öneririm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Assassin's Creed Brotherhood altyazılarla ilgili araştırmalarım sırasında enteresan bir şey farkettim. Oyunun altyazılarının olduğu Datapc.forge dosyası içeriğinde English subtitle dosyası dışında Turkish subtitle dosyası var. Fakat içi boş.. Belki Türkçe dilini koyacaklardı sonra vazgeçtiler, ne sebeple oraya konulduğunu bilemiyorum. Her neyse...

Brotherhood altyazı dosyasını buraya da paylaşayım. Dil dosyası şifrelenmiş. Çok ufak bir şans olsa da yazılım konusunda bilgi becerisi yüksek arkadaşlar varsa bu dil dosyası üzerinde denemeler yapabilir. Brotherhood konusuna da bu dosyayı koyuyorum. Ayrıca Turkish subtitle dosyasını da koyayım. Bir sonuca ulaşabilen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçebilir.

http://www.multiupload.com/P5SZUCRELD

İlginç doğrusu.Araştırmasını yaptırırım ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cancancan1907

quote:

Arkadaşlar uzun uğraşlar sorunucu bende oyunu online oynamaya başladım eyer ekip falan olursa katılmak istyerim daha acemiyim ama yavaş yavaş kapıcam inşallah daha anca 5 lvl im :) iletişim : izmirli.sahin@

niye o kadar uğraştın

Hiç sorma hocam hastası oldum inan bak şu anda yeni kalkıyorum gözlerim ağrıdı komedi dükkanını izlicem yoksa kalkmıcam inanın :) yani verdiğim herşeye değmiştir ileride para verdiğime yazık olsa da hiç yanmam cünkü o parayı sokakta aburcuburla zaten yiyiyoruz hiç farketmez yani ben alıcağam hazzı aldım ondan şüphem yok :) sizede öneririm :)

oyun bende de varda hiç uğraştırmadan girmişti o yüzden dedim
    hocam bende oynarken zevkten dört köşe oluyorum bırakamıyorum senin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA3FC8585 -- 11 Mayıs 2011; 22:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Assassin's Creed Brotherhood altyazılarla ilgili araştırmalarım sırasında enteresan bir şey farkettim. Oyunun altyazılarının olduğu Datapc.forge dosyası içeriğinde English subtitle dosyası dışında Turkish subtitle dosyası var. Fakat içi boş.. Belki Türkçe dilini koyacaklardı sonra vazgeçtiler, ne sebeple oraya konulduğunu bilemiyorum. Her neyse...

Brotherhood altyazı dosyasını buraya da paylaşayım. Dil dosyası şifrelenmiş. Çok ufak bir şans olsa da yazılım konusunda bilgi becerisi yüksek arkadaşlar varsa bu dil dosyası üzerinde denemeler yapabilir. Brotherhood konusuna da bu dosyayı koyuyorum. Ayrıca Turkish subtitle dosyasını da koyayım. Bir sonuca ulaşabilen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçebilir.

http://www.multiupload.com/P5SZUCRELD

Oyunun konusunu, nerelerde geçeceğini tek tek ipuçlarıyla açıklamışlardı, bunuda oyunda Türkçe dil desteği olacağının ipucu olarak görmek istiyorum.

• Arkadaşlar, Patch 1.03 çıkmıştır.

Düzeltilenler:

- Binkw32.dll güncellenmiştir, oyun için videolar sırasında oyundan atma giderilmiştir.
    - Gözüken ufak tefek buglar düzeltilmiştir.
  • evet yeni yüklemelerde 1.03 ü de yüklemeden kurmuyor kursada sorun yaratabiliyor...Arkadaşın dediği doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Raiden kıyafetini açan varmı

valla berbat bişey, kastırıp hepsini gold la bitirdim bir de.
  • mgs4'te de Altair'in kostümü var..
    3. oyunda da Snake'i görürsem şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Arkadaşlar, Patch 1.03 çıkmıştır.

Düzeltilenler:

- Binkw32.dll güncellenmiştir, oyun için videolar sırasında oyundan atma giderilmiştir.
    - Gözüken ufak tefek buglar düzeltilmiştir.

Genelde cesetlerde büyük buglar oluşuyor,lastik gibi değişik değişik şekiller
  • Arkadaşlar oyunum orjinal 1.03 update yapıyorum single oynarken problem yok ama

online oynamaya bastığım anda oyun kapanıyor direk masa üstü daha sonrada bir daha

açılmıyor pc ye reset atmadan düzelmiyor acil yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolki

Arkadaşlar oyunum orjinal 1.03 update yapıyorum single oynarken problem yok ama

online oynamaya bastığım anda oyun kapanıyor direk masa üstü daha sonrada bir daha

Update'ten sonra mı çıktı bu sorun?
  • quote:

Hocam bu dediğin Assassin's Creed Brotherhood oyunu içinse oyunu silip tekrar kur baktın yine yok o zaman pc de asasin creed le ilgili başka dosyalar var demektir mesela asasin creed1 yada 2. oyunu varsa sil cünkü Assassin's Creed Brotherhood oyununu multi oynayabilmen için pc nde ona ait hiç bir crackli dosyan ve oyunun olmucak hatta bazı pc lerde crack siz dahi olsa asasin creed1 ve 2 yi silmek gerekiyor ben sildim mesela cünkü multi de hata veriyordu sonra arkadaşımın desteği ile anladım :) neyse umarım anlattıklarımın faydası olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Update'ten sonra mı çıktı bu sorun?

Evet update den sonra çıktı aslılnda oyunu ilk kurduğumda açıldı hepsini oynadım

ertesi gün hiç bir eror vermeden masa üstüne attı buğün tekrar sildim kurdum

yine aynı işin enterasan tarafı masa üstüne attıktan sonra pc de kafayı yiyor

oyuna tekrar tıklıyorum single de açılmıyor nete girerken bile sorun çıkıyor reset

atarak kurtarabiliyorum diğer bir dosya filan varmı bu sorunu giderebilecek

• quote:

quote:

Hocam bu dediğin Assassin's Creed Brotherhood oyunu içinse oyunu silip tekrar kur baktın yine yok o zaman pc de asasin creed le ilgili başka dosyalar var demektir mesela asasin creed1 yada 2. oyunu varsa sil cünkü Assassin's Creed Brotherhood oyununu multi oynayabilmen için pc nde ona ait hiç bir crackli dosyan ve oyunun olmucak hatta bazı pc lerde crack siz dahi olsa asasin creed1 ve 2 yi silmek gerekiyor ben sildim mesela cünkü multi de hata veriyordu sonra arkadaşımın desteği ile anladım :) neyse umarım anlattıklarımın faydası olur :)
    galiba bir crack dosyası var pc de ama farklı bir klasörün içinde onu görmesi

pek mümkün değil gibi geliyor bana yinede dediğini deneyeceğim inşallah olur...

• Hocam eyer crack varsa kesinlikle olmaz ayrıca birde az önce aklıma geldi benim eset antivirüs programımda hata verdiyordu onuda devre dışı bırakıyorum oyuna giriceğim zaman benim arkadaşların bazılarında da yapıyor ama herkesde olmuyor işin enteresan kısmı bu bende anlam veremiyorum...
  • quote:

quote:

brotherhood u yükledikten sonra ubisoft a ait başka crackli bi oyun yüklersek sorun olur mu

• Evet ben onuda bilmiyordum sonra key aldığımda multi çalışmadı aldığım kişi öğretti saolsun ubisoft la ilgili hiç bir crack yada dosya bırakma demişti öle çözmüğştük sorunu herkesde olurmu bilmiyorum
  • Evet arkadaşlar pc deki cracki de sildim ama multi yine çalışmadı yardımlarınızı bekliyorum...
  • Hocam pc yi yeniden başlat sonra antivrüs programını devre dışı bırak ve öyle gir artık son bir bu kaldı buda olmassa çok enteresan diyicem :)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.