valla yalan olmasın siz anlattıkça içim gidiyor e3 için yeni oıyunlar için :)
quote:
Orijinalden alıntı: jookerr
valla yalan olmasın siz anlattıkça içim gidiyor e3 için yeni oıyunlar için :)
Hocam,bu sene gidemedik fakat seneye aklımda var en azından şahsi olarak gitmeyi düşünüyorum.Forumda da organize olup,birlikte gidersek tadından yenmez
İçten gelerek sölüyorum her türlü yanınızdayım öle çok büyük bir para tutucağanı sanmam hem aramızda andrei oldumu :) korkmaya gerek yok :) yabancı dil mükemmel :) şöle 7 - 8 kişi oldukmuydu ver elini e3 :) yemin ediyorum eyer sepetle çıkmassam yüzüme tükürün :) avuç avuç oyun alıcam :)
quote:
Orijinalden alıntı: jookerr
İçten gelerek sölüyorum her türlü yanınızdayım öle çok büyük bir para tutucağanı sanmam hem aramızda andrei oldumu :) korkmaya gerek yok :) yabancı dil mükemmel :) şöle 7 - 8 kişi oldukmuydu ver elini e3 :) yemin ediyorum eyer sepetle çıkmassam yüzüme tükürün :) avuç avuç oyun alıcam :)
Hakkımda ki düşünceleriniz için teşekkür ederim,sevindim Dedimya şahsen niyetim var ki önümüzde epey zaman var 2012 E3 için.Niyeti olan arkadaşlar olayıı ciddiye alıp planlarını yaparlarsa neden olmasın.Çok da güzel olur herkes için
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: exFAT
Böyle nasıl?
Eline sağlık hocam,deyim yerindeyse cuk oturmuş bu sefer
Oyunu tekrar oynayasım geldi :)
quote:
Orijinalden alıntı: electro77
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: exFAT
Böyle nasıl?
Eline sağlık hocam,deyim yerindeyse cuk oturmuş bu sefer
Oyunu tekrar oynayasım geldi :)
Süper gerçekten
Arkadaşlar. Format attıktan sonra oyunu tekrar yükledim. O sırada internetim olmadığı için abimizin ilacıyla biraz oynadım. Ancak o ilacı atınca benim asıl oyunun o autopatch yapan .exe'si gitti. Şimdi tekrar oyuna kaydoldum. Eski haline nasıl getirebilirim?
Oyunu bitirdikten sonra şehirdeki diğer ek görevleri yapmak istiyorum. Şehirde serbest dolaşma için patch falan mı yapmak gerekiyor?
Hayır. Muhtemelen jeneriği sonuna kadar beklemedin. Onu sonuna kadar bekledikten sonra save'inden girip istediğin kadar gez.
quote:
Orijinalden alıntı: pelerinli
Hayır. Muhtemelen jeneriği sonuna kadar beklemedin. Onu sonuna kadar bekledikten sonra save'inden girip istediğin kadar gez.
yani jeneriğin bitmesini beklemessen dönemiyor musun save ine :)
quote:
Orijinalden alıntı: cancancan1907
quote:
Orijinalden alıntı: pelerinli
yani jeneriğin bitmesini beklemessen dönemiyor musun save ine :)