Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AssassinsWorld

arkadaşlar oyun içinde videolar uzun sürüyor nasıl direk geçecem bir ayarı vardı neydi acaba?

ESC skip video
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

quote:

arkadaşlar oyun içinde videolar uzun sürüyor nasıl direk geçecem bir ayarı vardı neydi acaba?

ESC skip video

ayarlardamı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

quote:

ESC skip video

ayarlardamı ?

esc basıyom menüler çıkıoyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Oyunda ara konuşmaları nasıl geçeceğiz. Bunun bir çözüm yolu yok mu?

Cinematic sırasında "ESC"/Skip Cinematic

hangi menüde acaba bu ayar ?*
  • sorun çözüldü
  • Arkadaşlar yeni bir maç yok mu?

İsterseniz ekleyin:
    pelerinlipic
  • dün oyuna giriş yaptım 30 uplay puanı geldi
  • bu sbuject 16 nın olayını biri anlatabilir mi? bu animusu fazla kullandiği için delirmiş onu biliyorum sadece
  • ya beyler bir şey sorcam AC:Brotherhood'u bitirdim,ama seyehat etmek istiyorum roma sıktı.Başka şehirlere gidebilme imkanımız varmı varsa ne birde romulusların 4.süne giremedim yardımcı olsanız cok mutlu olurum
  • ya birde bi wiewpoint var böyle kocaman bisi sur gibi su akıo Roma'da ona çıkamadım bide ona el atsanız be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rookie97

ya birde bi wiewpoint var böyle kocaman bisi sur gibi su akıo Roma'da ona çıkamadım bide ona el atsanız be...

mimara o duvarı yaptıracaksın sonra çıkabilirsin
  • Teşekkür ederimde ilk sorum daha önemlli seyehat edebiliyozmu?
  • bendaha ortalarındayım ama sadece romada oynanıyor sanırım, diğer ülkelere kendi assassinlerini gönderiyorsun sadece
  • rookie97 => AC brotherhoodda başka şehir yok maalesef ziyaret edemiyorsun. sadece cristina görevlerinde ve leanardo görevlerinde seni farklı bölgelere gönderiyor ama buralarda da serbest gezinme çok yok. yani sadece roma özetle...
    Diğer soru; romulusların 4.cusunu acamadım => tüm kırık su kemerlerini tamir ettirirsen, ozaman girilebilir oluyor. ilk basta gittiginde girişi tam arada kalıyor ve düserek falan giremiyorsun, ama su kemerlerini tamir ettirirsen, oradaki büyük alan, su ile doluyor ve yüzerek girise ulasabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

bu sbuject 16 nın olayını biri anlatabilir mi? bu animusu fazla kullandiği için delirmiş onu biliyorum sadece

aslında olayı söyle özetlemek lazım; Desmond Miles, Abstergo tarafından kaçırılıp, denek olarak kulanılan 17. kişi. ilk oyunda falan desmonddan bahsederken subject 17 diye bahsedilirdi.
    Subject 16 ise, desmonddan bir önceki denek, bu adamı fazlaca animus içinde tuttukları için, adamcağız, bleeding effect'in yan etkilerine maruz kalarak, önce halüsyonlar görmeye sonra da komple kafayı çizme noktasına varıyor. (ki hatta lucy'nin konuşmalarından anladığımız kadarıyla, ölüyor)

AMA; önemli olan şu ki, bu adam, aslında bir çok gerçeği keşfettiği için birazda böyle oluyor. Templar'ların oyunlarını, Minerva, Adem ile Havva, Lucy vs bir çok konuda bir çok (henüz bizim bile anlamadığımız - muhtemelen revelations'da açıklığa kavuşacak olan) şeyi keşfetmiş durumda. ancak bu keşfettiği şeyleri alenen söyleme imkanı bulunmadığı için, (ki abstergo müdahele eder) abstergonun ulaşamayacağı, sadece desmond gibi birinin erişebileceği, çeşitli şifrelemeler ile animus'un içine gizlemiştir. Bu şifreleri çözdükten sonra, ya bir video yada hologramik bir görüntü ile konuşup, gerçekler hakkında çeşitli ipuçları alabiliyorsun.
    AC brotherhood'un sonundaki ---spoiler-- şaşırtıcı olayı bile ----spoiler--- aslında subject 16 bir şekilde dile getiriyor.
    Ama bence mevzunun aslı, revelation'da ortaya çıkacak. orda tüm sorular cevabını bulacak gibi bahsediyorlar ama,, umarım tatmin edici bir şekilde sonuçlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

rookie97 => AC brotherhoodda başka şehir yok maalesef ziyaret edemiyorsun. sadece cristina görevlerinde ve leanardo görevlerinde seni farklı bölgelere gönderiyor ama buralarda da serbest gezinme çok yok. yani sadece roma özetle...
    Diğer soru; romulusların 4.cusunu acamadım => tüm kırık su kemerlerini tamir ettirirsen, ozaman girilebilir oluyor. ilk basta gittiginde girişi tam arada kalıyor ve düserek falan giremiyorsun, ama su kemerlerini tamir ettirirsen, oradaki büyük alan, su ile doluyor ve yüzerek girise ulasabiliyorsun.

Romulus için Leonardo daVinci'den metal eldiven (anladınız) onu alabilir. Ondan sonra aşağıya düşerken tutunup en kenara kadar kayar, yukarı zıplar ve tutunur. Ben öyle yaptım.
  • oyunun ana görevleri bittikten sonra hikayeyle bağlantılı şeyler var mı yan görevlerde ? yoksa devam etmeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

oyunun ana görevleri bittikten sonra hikayeyle bağlantılı şeyler var mı yan görevlerde ? yoksa devam etmeyeceğim

fazla yok hocam cart curt görevler zaman geçirmek için oynayabilirsin ana görevler gerçekten çok az bide son ana görevdeki suikast gerçekten trailerla uyumsuz olmus baya
  • evet daha iyi bir final lazımdı ben de beğenmedim ve en kötü bulduğum taraf yan görevleri yapmadan ana görevlere ilerleyebilmek. farkında olmadan oyunu bitirdim yan görevlerin çoğu kaldı, hikaye bitince de yan görevlere bakmak canım istemedi. ama yine de AC oynadığım en iyi oyun olarak kalacak. her yeni oyunda daha büyük haz alacağımı biliyorum :)

ayrıca;

en son elimizde olmadan kızı öldürdük ya desmond olarak o kısmı anlamadım ne oldu orda kızı neden öldürdük ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 14 Haziran 2011; 15:46:52 >
  • oyunun sonunda

o uzaylı mıdır nedir hologramda çıkan meret yüzünden oldu , sanırım subject 16 ya olan duruma benzer bi şekilde kontrolünü kaybetti desmond ama kız ölmedi sanırım en sondaki yazılar biterken ambulans çağıralım gibisinden sesler geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.