Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet onarınca bankana gelen parada artış oluyor.
    Eğer oyunun orjinalse ping falan oluyordur. Ya da internet gelip gidiyordur.
  • Hayır online oynamıyorum bile sürekli resimdeki gibi connection lost falan diyor hani animusla ilgili bi espri falanmı acaba diycemde bütün oyun da var galiba :S
    Kuyu dediğim onlar değil aslında evlerin çatısındakiler yani şu önüne geldiğinde examine diyor e ye basıyoruz ya yeniden yapılıyor falan şehirler arası çabuk gitmenin yolumu acaba ?
  • Tünel girişleri ile şehirde istediğin yere gidebileceksin. Tünel girişlerinin üzerinde S.P.Q.R yazar. ordan anlayablirsin. Ama tabi hepsini açman lazım. sadece atıkların arasında gidip gelebilirsin, onun dışında, kolezyum vs gibi eski büyük tarihi binalarında önüne geldiğinde examine yazar, bu onları satın alıp tamir ettirmen anlamına gelir ki, sana oyun içinde çok ufak bi para katkısı dışında, bi faydası yoktur. ama %100 complete edicem diyosan bunların tamamını yapman gerekir. Benim tavsiyem, oyun başında çok da paran yokken bu işlere hiç girişme, önce banka, demirci vs gibi para kazandıran dükkanları aç, sonra tarihi eserleri ve kırık su kemerlerini yaptırırsın.
  • Arkadaslar bende 2 tane orjinal AC Brotherhood ve 2 tanede pc var.
    Birisi masaustu digeri notebook.
    Bildiginiz gibi multiplayera girmek icin acilmasi gereken portlar var.
    Bu portlari sadece 1 ip numarasina acabiliyorum.
    O ip numarasini hangi bilgisayara verirsem, o bilgisayardan sorunsuz multi oynayabiliyorum.
    Ama diger bilgisayara verdigim ip numarasinin portlari acik olmadigindan 2 bilgisayardan ayni anda multiye giris yapamiyorum.
    Suan kullandigim modeme masaustunden kablo ile, Laptoplada wireless ile baglaniyorum.
    Acaba diger bilgisayarin ip numarasi icin acabilecegim alternatif port numaralari soyleyebilirmisiniz?

Yada evde bir modem daha var.
    Suan kullanmis oldugum wifi modemden laptop ile girip, diger modemdende masaustu ile girmem mumkunmudur?

Yani eve gelen net hattini 2 ayri modeme dagitabilirmiyim?
    İki modemide aktif sekilde nasil kullanabilirim?

Sorum biraz uzun oldu ama cevaplarsaniz sevinirim.
    Alternatif cozumleri olanlar varsada paylasabilirler.
    Ubisoft support'ada ticket attim fakat alakasiz bir cevap yazdilar.

• Bu oyun bende acayip bir şekilde kasıyor.En düşük ayarlarda olsa bile.Halbuki AC 2'yi son ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum.
  • Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

Tünel girişleri ile şehirde istediğin yere gidebileceksin. Tünel girişlerinin üzerinde S.P.Q.R yazar. ordan anlayablirsin. Ama tabi hepsini açman lazım. sadece atıkların arasında gidip gelebilirsin, onun dışında, kolezyum vs gibi eski büyük tarihi binalarında önüne geldiğinde examine yazar, bu onları satın alıp tamir ettirmen anlamına gelir ki, sana oyun içinde çok ufak bi para katkısı dışında, bi faydası yoktur. ama %100 complete edicem diyosan bunların tamamını yapman gerekir. Benim tavsiyem, oyun başında çok da paran yokken bu işlere hiç girişme, önce banka, demirci vs gibi para kazandıran dükkanları aç, sonra tarihi eserleri ve kırık su kemerlerini yaptırırsın.

teşekkürler peki single oynarken şu connection to server lost sorunu bi bendemi var acaba sebebini bilen varmı ? oyunda sürekli o uyarı çıkıyor sağda ama oyun devam ediyor bağlantı kuruldu diyor 5 dakka sonra yine connection lost diyor oyuna bi etkisi yok ama

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

Tünel girişleri ile şehirde istediğin yere gidebileceksin. Tünel girişlerinin üzerinde S.P.Q.R yazar. ordan anlayablirsin. Ama tabi hepsini açman lazım. sadece atıkların arasında gidip gelebilirsin, onun dışında, kolezyum vs gibi eski büyük tarihi binalarında önüne geldiğinde examine yazar, bu onları satın alıp tamir ettirmen anlamına gelir ki, sana oyun içinde çok ufak bi para katkısı dışında, bi faydası yoktur. ama %100 complete edicem diyosan bunların tamamını yapman gerekir. Benim tavsiyem, oyun başında çok da paran yokken bu işlere hiç girişme, önce banka, demirci vs gibi para kazandıran dükkanları aç, sonra tarihi eserleri ve kırık su kemerlerini yaptırırsın.

teşekkürler peki single oynarken şu connection to server lost sorunu bi bendemi var acaba sebebini bilen varmı ? oyunda sürekli o uyarı çıkıyor sağda ama oyun devam ediyor bağlantı kuruldu diyor 5 dakka sonra yine connection lost diyor oyuna bi etkisi yok ama

Normal şartlarda bu oyunu oynamak için sürekli internet bağlantısı olması gerekiyor. ancak ilaçlı oyunlarda, ilaçlar sanal bir server yaratıp seni bağlıymışsın gibi göstermeni sağlıyor. Ve o aldığın uyarı ilacınla alakalı bir sorun, yani, oyun içinde, senaryo yada oynanısla alakalı bir durum degil, orjinal oyun oynuyorsanda büyük ihtimal internet bağlantında yada sistem serverlarında bir kopukluk oluyordur, o yuzden bir hata mesajı alıyorsundur,
    ya ilacını degistir, yada bosver :)

• süper bir oyun süper
  • hırsız grubunu nasıl kullanıyoruzz, o grubla nereyi soyacaz bilgiis olan varmı ??
  • Soyma amaçlı değil onlar. Hırsızlar emrindeyken düşmanı F ile seç sonra da e ye bas. Gidip uzaklaştırıyolar düşmanı mekandan.
  • maç ne zaman
    bendeki oyun nonsteam kullanıcı adım sultanomar ekleyinde maç yapak dh ahalisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 25 Temmuz 2011; 23:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom

Bu oyun bende acayip bir şekilde kasıyor.En düşük ayarlarda olsa bile.Halbuki AC 2'yi son ayarlarda hiç kasmadan oynuyordum.

Sisteminizde virüs olabilir kaspersky 2012 ile tarayınız.Kasayı temizleyiniz.
  • Oyun orjinal olmasa bile key edinerek oynanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyun orjinal olmasa bile key edinerek oynanabiliyor mu?

Evet. Ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Evet. Ben öyle yaptım.

Sağol cevabin için.Key almak için tereddütteyim sistem iyi değil.
  • Beyler acaba alsammı multi zevklimi ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet. Ben öyle yaptım.

can you run it'ten bak. Oluyorsa hiç düşünme.

_ARTİZ_
    Ben çok eğlenmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet. Ben öyle yaptım.

can you run it'ten bak. Oluyorsa hiç düşünme.

_ARTİZ_
    Ben çok eğlenmiştim

Oyunu daha önce en düşük ayarlarda takilmadan oynadim.keyler şu ne kadar acaba?

• oyun cok cok kısa geldı bana assasınlerın tamamını aldıgın gıbı hepsını son sevıye yaptım 2 3 gorev sonra bıttı dedım teske yapmasaydım adam gıbı kullanmadımda
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.