Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Oyun orjinal olmasa bile key edinerek oynanabiliyor mu?

Evet. Ben öyle yaptım.

Sağol cevabin için.Key almak için tereddütteyim sistem iyi değil.

can you run it'ten bak. Oluyorsa hiç düşünme.

_ARTİZ_
    Ben çok eğlenmiştim

Oyunu daha önce en düşük ayarlarda takilmadan oynadim.keyler şu ne kadar acaba?

Forumda nucLear arkadaşımız satıyordu. Ben de ondan almıştım.

• Arkadaşlar bileniniz var mı bu oyunu oynamak için klavye+mouse ile değilde , logitech chillstream marka gamepadim var fakat görmedi acaba başka bir şey mi yapmak lazım.Çoğu oyunda gördü ama ACB de görmedi farklı bir şey mi yapmak lazım madem para verdik gamepade onla oynayalım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 6 Ağustos 2011; 19:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

oyun cok cok kısa geldı bana assasınlerın tamamını aldıgın gıbı hepsını son sevıye yaptım 2 3 gorev sonra bıttı dedım teske yapmasaydım adam gıbı kullanmadımda

2. oyuna göre banada kısa geldi ama revelations'tan beklentim büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

oyun cok cok kısa geldı bana assasınlerın tamamını aldıgın gıbı hepsını son sevıye yaptım 2 3 gorev sonra bıttı dedım teske yapmasaydım adam gıbı kullanmadımda

2. oyuna göre banada kısa geldi ama revelations'tan beklentim büyük

Üçlemenin orta oyunu olduğundan sanırım ki epey kısaydı.Uzasın diye de %100 Sync olayını çıkarmışlar,o da epey uzattı şahsen benim oyunu

• asıl benim merak ettiğim konu bu çıkacak oyundan sonraki oyunda karakter nasıl olacak.

ilk oyunda altairi oynadık 1 oyun olmasına rağmen altaire alıştık ezio'yu zaten saymıyorum bile içimizden biri oldu

olacak yeni karakter acaba nasıl olur saçma sapan bi karakter olmasa bari ben o düşüncelere daldım şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

asıl benim merak ettiğim konu bu çıkacak oyundan sonraki oyunda karakter nasıl olacak.

ilk oyunda altairi oynadık 1 oyun olmasına rağmen altaire alıştık ezio'yu zaten saymıyorum bile içimizden biri oldu

olacak yeni karakter acaba nasıl olur saçma sapan bi karakter olmasa bari ben o düşüncelere daldım şimdiden

Ezio aileden biri oldu,Alex Mercer olsa yerine koyamam kimseyi

• arkadaşlar birşey sormak istiyorum , ben birtane sanırım blacksmith ti onlardan yaptım ordan yeni silahlar falan aldım.Ama o yaptığım yeri bir daha bulamıyorum nasıl bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutbrit

arkadaşlar birşey sormak istiyorum , ben birtane sanırım blacksmith ti onlardan yaptım ordan yeni silahlar falan aldım.Ama o yaptığım yeri bir daha bulamıyorum nasıl bulabilirim ?

haritayı açtığında blacksmith yerlerini gösteriyo ordan bakabilirsin
  • Bölümle ilgili sorum olucak
    2.bölüm başlarında kuleyi yaktıktan sonra dilencinin biri paramızı çalıyor onun peşine gidiyoruz.Peki adamı yakalayınca hangi tuşa basıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king..

Bölümle ilgili sorum olucak
    2.bölüm başlarında kuleyi yaktıktan sonra dilencinin biri paramızı çalıyor onun peşine gidiyoruz.Peki adamı yakalayınca hangi tuşa basıcaz?

Şu an tam hatırlamıyorum o görevi ama para çalma tuşu space. başka insanlardan da çalabilirsin.
  • youtube'dan izlediğim videolarda çok hoş özel hareketler kullanıyorlardı. tuş kombinasyonları için yardım edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king..

Bölümle ilgili sorum olucak

Yanlış hatırlamıyorsam yumruk atacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

youtube'dan izlediğim videolarda çok hoş özel hareketler kullanıyorlardı. tuş kombinasyonları için yardım edebilecek var mı?

Combolardan bahsediyorsan eğer;etrafını saran askerlerin arasında hareketsiz dururken sağ tık basılı tutarak bekle.İlk atak yapan askerin bulunduğu yön tuşuna basıp,henüz atak yapamadan aynı anda sol tıkladığında karşı atak yapar ve ilk combo'yu yapmış olursun.Sonrasında sağ tık'ı bırakarak,sana en yakın askerin bulunduğu yönün tuşuna basıp,sol tıklaman yeterli.Darbe almadığın sürece böyle böyle tek hareketle hepsini öldürebilirsin.Darbe aldığında,anlattıklarıma baştan başlaman gerek.
    Biraz karışık oldu fakat sanırım yazılı olarak en kısa anlatım şekli bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 14 Ağustos 2011; 2:59:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

youtube'dan izlediğim videolarda çok hoş özel hareketler kullanıyorlardı. tuş kombinasyonları için yardım edebilecek var mı?

Combolardan bahsediyorsan eğer;etrafını saran askerlerin arasında hareketsiz dururken sağ tık basılı tutarak bekle.İlk atak yapan askerin bulunduğu yön tuşuna basıp,henüz atak yapamadan aynı anda sol tıkladığında karşı atak yapar ve ilk combo'yu yapmış olursun.Sonrasında sağ tık'ı bırakarak,sana en yakın askerin bulunduğu yönün tuşuna basıp,sol tıklaman yeterli.Darbe almadığın sürece böyle böyle tek hareketle hepsini öldürebilirsin.Darbe aldığında,anlattıklarıma baştan başlaman gerek.

çok teşekkürler. yarın denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

çok teşekkürler. yarın denerim.

Rica ederim

• takip
  • arkadaşlar iyi akşamlar ben bu takma kanatları takıyorum kontrolu çok zor bunun bir püf noktasııı varmı acaba ?
  • O görevde ben de çok zorlandım. ateş ederken bişeye basınca hızlanıyordu onu tam çözemedim. tuşları kurcalayarak tamamladım:(
  • ARKADAŞLAR ULC KODUNUN NE İŞE YARADIĞINI BULDUM!!!!!!!!!!!
    Öncelikle oyunu açıyoruz
    sonra başka bir şeye girmeden EXTRAS menüsünü seçiyoruz
    oradan EXSLUSIVE CONTENTS'i seçiyoruz(zaten sadece o var)
    gelen şeyi entere basıp geçiyoruz
    ardından gelen kutuya kodu girip enter'a basıyoruz
    sonra da extra ne kazanmışız öqreniyoruz....(enter'a basarak sonraki ödülü görüyoruz)
    oyunun kutusunda teknik destekte yazıyomuş
    ben girdim 2 ya da 3 tane templar lair açıldı tam sayısını hatırlamıyom maalesef
    kodunuz varsa girin, templar lair'lerin keyfini çıkarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSingular -- 14 Eylül 2011; 1:16:58 >

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.