Bildirim
Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (112. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
oyunda elde edilecek herşeyi elde ettim ama sadece iki başarım kaldı
birisi 2012 den bir alet bul diğeri 2012 den bir mesaj bul diye iki başarım
bunun dışında herşey başarıldı -
-
-
-
bazı anıların açılması bazı görevlerin yapılmasına bağlı
bir baksana oyun % kaç ilerleme kaydetmiş
mesela bende %100 ve
tüm görevler yapılmış (lonca görevleri de dahil)
tüm achievements (2 başarım hariç) tüm başarımlar kazanılmış
ve 16. denek bulmacası çözülmüş durumda
şu ikisini nasıl başaracağımı bilemiyorum
dust to dust
mailer daemon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 22 Eylül 2012; 17:22:52 >
-
dust to dustquote:
Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta
mesela bende %100 ve
dust to dust
mailer daemon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 22 Eylül 2012; 17:34:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
mesela bende %100 ve
dust to dust
mailer daemon
%38 mi %48 miydi ne? yan görevler yapmadım çok ana görevleri yaptım hep.revolution için türkçe yamayı bekleme kararı aldım.yılbaşına çıkar sanırım.
-
-
Oyunun zevki %100 yapınca çıkıyor, ilk oynadığımda hoplaya zıplaya gidip önüme gelene bıçağı taktım. Ana senaryoyu bitirdim. Daha sonra hırs yaptım %100 geldi ama gece yatınca bile kafamda koşuyor hopluyor zıplıyordum. Çatılarda geziyordum. Değdi doğrusu :) -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe bitirdim sonunda yalnız Desmon'la oynarken çok sıkılıyorum -
Zamanında abim orijinal almış. Kutusunu görünce oyunu araştırdım ve AC 2 den itibaren oynamaya başladım. AC 2 bitti şimdi Brotherhood'a geçtim. Yalnız multiplayer da Punkbuster hatası alıyorum. Çok araştırdım ama çözüm bulamıyorum.
Punkbuster yükledim ama oyun ekleme kısmında Brotherhood yok. AC 3 ve Revulation var.
Oyun eski olduğundan punkbusterin eski sürümlerini yükleyeyim diyorum onu da bulamadım. Çözüm yolu var mı ? -
Arkadaşlar "Assassin’s Creed Brotherhood – %100 Türkçe Yama V1.1" bu yama için link verebilecek, elinde olup upload edebilecek arkadaşlar aranıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
quote:
Orijinalden alıntı: Grimm
youtube de dolaşırken müthiş bir kombinasyon buldum.Bir üye öyle bir yöntem yazmışki resmen müthiş bir kombinasyon.
İlk olarak youtube de Assassins creed brotherhood trailerini açın:http://www.youtube.com/watch?v=zzNs4-kRLaE
daha sonra da inception'un mind heist şarkısını açın:http://www.youtube.com/watch?v=lOJqicM6x84
Şimdi AC:B trailerin 27. saniyesinde durdurun ve AC:B videosunun sesini kısın.Mind Heistinkini sonuna kadar açın.Sonra İki videoyu aynı anda başlatın.
Muazzam.
Yok böyle birşey bu nasıl uyumdur ya gerçekten süper
Harbiden yok böyle bi şey mükemmel uyum olmuş....
harbiden bulmuş adam yaw mükemmel.
-
Oyunu kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum. Bugün satın almak nasip oldu. Bu vesileyle yeniden bitireceğim. Fakat multiplayer serverları kapandı mı? -
İnanın bilmiyorum. -
Arkadaslar brotherhood da oyunda takıldım kaldım.son 3 şehir kaldı borgia kulelerini yakamadıgım.ancak bu şehirlere gidemiyorum.haritada beyaz kesik çizgilerle sınırlı ve gitmeye kalkınca bu şehir henüz ulaşılabilir değil gibi bişey diyor ve eşleşme bozuluyor.leonardonun makinelerinin oldugu bölümdeyim fakat ünlem işaretide bu kapalı şehirlerden birinde.şehirleri nasıl açabilirim bilgisi olan var mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X