Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

Hayır. Muhtemelen jeneriği sonuna kadar beklemedin. Onu sonuna kadar bekledikten sonra save'inden girip istediğin kadar gez.

arkadaşın sölediğine tamamen katılıyorum...jeneriği beklemeliydin...

Oyunu ben bitirmedim yalana gerek yok andrei kardeşimin save iyle başladım brootherhood a...asasin creed II de de bitirilmiş oynadım daha sonra kendim bitirmiştim ama bu oyuna öle deliyim ki araştırmaktan ve kendi yaşadığım sorunlardan çoğu kişinin başını ağrıttım o yüzden bende biraz birşeyler biliyorum özellikle asasin hataları konusunda bildiğim kadar işte :) bunun için çağdaşla andrei nin başını çok ağrıttım bilirler saolsunlar :)
  • Arkadaşlar oyundan atma problemi antivirüs ve windows güvenlik duvarı imiş halledince sorun kalmadı

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar teşekkürler...

oyunu video olarak kayıt etmek için ne kullanıyorsunuz CamStudio mu Fraps mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro77

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Böyle nasıl?

Eline sağlık hocam,deyim yerindeyse cuk oturmuş bu sefer

Oyunu tekrar oynayasım geldi :)

sonradan farkettim animasyonmuş lineage gibi bir seri yapıyorlar sanmıştım bu arada müzik tam yerinde olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kolki

Arkadaşlar oyundan atma problemi antivirüs ve windows güvenlik duvarı imiş halledince sorun kalmadı

bazı oyunlarda xfire kullanıyorum ama bu oyunda olur mu daha denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolki

Arkadaşlar oyundan atma problemi antivirüs ve windows güvenlik duvarı imiş halledince sorun kalmadı

Onun bende de sorun olduğunu bir önceki sayfada size önermiştim hocam faydalı olduğuna sevindim :) zevkle oynayın bol bol :)
  • Multiplayer oynarken nick lerin sol yanında altıgen içinde değişik işaretler var anladığım kadarıyla anlamı templar ajanı oluyor.Anlamadığım ise 50 level oldum benimkinde değişiklik yok o altıgeni nasıl dolduruyoruz acaba ?
  • Arkadaşlar assasinsleri çağırırken T yer basıyoruz ya birde Arrow Storm yazıyor yanında o ne oluyor nasıl kullanıyoruz?Özelliği nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26
    Arkadaşlar assasinsleri çağırırken T yer basıyoruz ya birde Arrow Storm yazıyor yanında o ne oluyor nasıl kullanıyoruz?Özelliği nedir acaba?

Onuda T ye basılı tutarak kullanıyorsun, tüm assassinler çağırılabilir durumdayken kullanılıyor ve kullandığın zaman yakın çevrendeki tüm düşmanları uzaktan oklarla öldürtmeye yarıyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar assasinsleri çağırırken T yer basıyoruz ya birde Arrow Storm yazıyor yanında o ne oluyor nasıl kullanıyoruz?Özelliği nedir acaba?

Onuda T ye basılı tutarak kullanıyorsun, tüm assassinler çağırılabilir durumdayken kullanılıyor ve kullandığın zaman yakın çevrendeki tüm düşmanları uzaktan oklarla öldürtmeye yarıyor.

Eyvallah saolasın Birde biyerde kaldım kaldım değil aslında kartala ulaşamıyorum Leonardonun 2 gözüktüğü yerde bankta, sur var yanında surdaki kartala bir türlü çıkamadım yolu ne tam olarak? nereden çıkmam lazım su akıyor surdan yanındakinde merdiven var bunda aradım taradım çıkamıyorum bir türlü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 25 Mayıs 2011; 14:53:27 >

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah saolasın Birde biyerde kaldım kaldım değil aslında kartala ulaşamıyorum Leonardonun 2 gözüktüğü yerde bankta, sur var yanında surdaki kartala bir türlü çıkamadım yolu ne tam olarak? nereden çıkmam lazım su akıyor surdan yanındakinde merdiven var bunda aradım taradım çıkamıyorum bir türlü?

Tam suyun aktığı oyuğun yanlarında olabilir tırmanma yerleri, veya o su yolunu takip et mutlaka biryerde yukarı çıkmanı sağlayacak birşey vardır, yeri tam olarak hatırlamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam suyun aktığı oyuğun yanlarında olabilir tırmanma yerleri, veya o su yolunu takip et mutlaka biryerde yukarı çıkmanı sağlayacak birşey vardır, yeri tam olarak hatırlamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum.

Anladım yapamazsam ss koyarım saol deneyelim bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 25 Mayıs 2011; 15:26:09 >

• Orada bulunan mimara orayı yaptırman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Orada bulunan mimara orayı yaptırman gerekiyor.

İyide mimarla konuştum kuleyi patlatmam gerekiyor ama kuleye giremiyorum mavi sınır duvarı ile kapalı orası nası açıcam?
  • Ya bu kanat takıp uçtuğumuz bölümde alet gitmiyor çakılıyor yere bir süre sonra nasıl uçurucam
  • quote:

Ya bu kanat takıp uçtuğumuz bölümde alet gitmiyor çakılıyor yere bir süre sonra nasıl uçurucam

Geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 25 Mayıs 2011; 21:04:25 >
  • quote:

quote:

Ya bu kanat takıp uçtuğumuz bölümde alet gitmiyor çakılıyor yere bir süre sonra nasıl uçurucam

Kafayı yicem yaaa

ateşlerin üstünden gidiceksin hocam şehirin belli binaların üstünde ateşler var onların üstünden geçe geçe gidiceksin

• öncelikle iyi oyunlar arkadaslar kolay gelsin.

brotherhood u indirdim ve kurdum. oynadım ve yarısına geldim. o zamanlar patch i kontrol ettikten sonra ürün aktivasyonu sayfası gelince cancel deyip offlne modu seçiyordum. şuan ise cancel deyince direk oyun açılış sayfasını kapatıyor. sanırım yeni patch geldikten sonra böyle oldu ve patchi silemiyorum. ne yapabilirim
  • @W o h a N
    Eyvallah hocam yaptım o görevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 26 Mayıs 2011; 1:09:00 >
  • Multiplayer oynarken nick lerin sol yanında altıgen içinde değişik işaretler var anladığım kadarıyla anlamı templar ajanı oluyor.Anlamadığım ise 50 level oldum benimkinde değişiklik yok o altıgeni nasıl dolduruyoruz acaba bilen var mı ?
  • arkadaşlar oyun içinde videolar uzun sürüyor nasıl direk geçecem bir ayarı vardı neydi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.