Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok usta başka bir şey oldu tam olarak oyuna multiye girmek isteyince masa üstüne atıyor ve ardından nete de girmiyor adobe flash yan uygulaması çöktü diyor bu yeni çıktı resetlemedende bir şey yapamıyorsun buna bakıyorum şimdi oyunda multiye girmemesinle bir alakası varmı çözemedim...
  • Hocam multi ye tıklayınca masa üstüne atması normal cünkü multi ye tıklayınca masa üstüne girer gibi yapıp multi oyunu açıyor sanırım seninki o geçişte bir hata veriyor enteresan...
  • Yok bende de öyle oluyordu sonra multi açılıyordu ama şimdi açılmıyor bu adobe flash yan uygulaması çöktü

hatası bence bununla ilgili araştırıyorum firefox la ilgilide olabilir bakalım
  • Hocam şimdi bende baktım bir yerde yazıyordu flashla ilgili hata alıyorsanız video lardan dolayıdfır flash ı güncelleyin yazıyor...
  • yaptıklarımı sayayım yaklaşık 15 reset
    fire fox ekletileri kurdum -kaldırdım-adobe flash güncelledim-fire fox u tamamen kaldırdım hiçbirinde olmadı
    masa üstüne atmaya devam ediyor...
  • Hoppalaaaa :) nazar değdi hocam şimdide benim oyun gitti bunasıl iştir ya :) dün hiçbirşey yoktu şimdi multiye bağlanmıyor haydaaa çıldırıcam bazen giriyor bazen girmiyor...usta gördünmü konuştun konuştun bizede nazar değdi :)
  • Acaba serverlarındamı problem var yaw bende sinirlendim dün format atmayı planlıyordum başka arkadaşlar varmı acaba problem yaşayan buraya yazsalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jookerr

Hoppalaaaa :) nazar değdi hocam şimdide benim oyun gitti bunasıl iştir ya :) dün hiçbirşey yoktu şimdi multiye bağlanmıyor haydaaa çıldırıcam bazen giriyor bazen girmiyor...usta gördünmü konuştun konuştun bizede nazar değdi :)

hocam bu bana da bazen oluyor. multiye bağlanmıyor bazen single a girmiyor. ama bi süre sonra normale dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolki

Acaba serverlarındamı problem var yaw bende sinirlendim dün format atmayı planlıyordum başka arkadaşlar varmı acaba problem yaşayan buraya yazsalar

Bende sıkıntı yok hocam,siz oyunu tamamen silip (CCleaner'la reg kayıtlarına kadar silin) tekrar yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Acaba serverlarındamı problem var yaw bende sinirlendim dün format atmayı planlıyordum başka arkadaşlar varmı acaba problem yaşayan buraya yazsalar

Bende sıkıntı yok hocam,siz oyunu tamamen silip (CCleaner'la reg kayıtlarına kadar silin) tekrar yükleyin

andrei inan cok enteresan hocam yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi dün gece bağlanmıyordu hatta multi ve uplay yazısı sönüktü az önce pc yi açtım oıyuna girdim herşey yolunda :) gülesim geldi vallaha arada oluyor demekki böle birşey cünkü dün gece dediğini yaptım girmeyince herşeyi sildim yeniden kurdum olmamıştı bu sabah kendi kendine hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor bu arada andrei hocam seni eklemek istiytorum msne ama ulaşamadım mailine eklersen cok sevinirim bir zahmet izmirli.sahin@ birbirimize yardım olma amacıyla iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jookerr

quote:

quote:

andrei inan cok enteresan hocam yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi dün gece bağlanmıyordu hatta multi ve uplay yazısı sönüktü az önce pc yi açtım oıyuna girdim herşey yolunda :) gülesim geldi vallaha arada oluyor demekki böle birşey cünkü dün gece dediğini yaptım girmeyince herşeyi sildim yeniden kurdum olmamıştı bu sabah kendi kendine hiç birşey yokmuş gibi devam ediyor bu arada andrei hocam seni eklemek istiytorum msne ama ulaşamadım mailine eklersen cok sevinirim bir zahmet izmirli.sahin@ birbirimize yardım olma amacıyla iyi olur.

Messenger profilimde sıkıntı var,ekledim fakat davet geldi mi bilmiyorum.Gelmediyse eğer,bildirirseniz adresimi PM atayım

• C C ile denemedim acaba reg'de bir şeyler kaldıdamı böyle yapıyor ama single dede

yapar sadece multıde oyun hiç girmiyor en enteresanı ikinci kez oyuna tıklıyınca pc yi de

kilitliyor CC'de halletmezse format atıcam herhalde
  • quote:

C C ile denemedim acaba reg'de bir şeyler kaldıdamı böyle yapıyor ama single dede

yapar sadece multıde oyun hiç girmiyor en enteresanı ikinci kez oyuna tıklıyınca pc yi de

Bu kadar uğraşmana rağmen umarım sorun bu yüzdendir hocam
  • quote:

quote:

C C ile denemedim acaba reg'de bir şeyler kaldıdamı böyle yapıyor ama single dede

Bu kadar uğraşmana rağmen umarım sorun bu yüzdendir hocam

Hocam inan sizin sorununuzu araştırdım google dan hatta diğer arkadaşlara sordum ama malesef böle bir hata alan yok yani multi si olupta tıklayınca kitleyen bir makine duymadık hiç diyorlar he bazılarında şöle bir hata oluyormuş ki bazen bende de oluyor mesela eset antivrüs engelliyor multi yi bak single değil sadece multi yi engelliyor devre dışı bırakıyorsun yada reg kayıtlarında crakli yada önceki ubisoft oyunlarından kalma dosyalar oluyor öle yerde oluyr ki bulamıyorsun oda single engellemiyor yanlızca multiyi engelliyor ki çok iyi bilirim benimkini engelliyordu sonra saolsun keyi aldığım kişi gösterdi mesela şu adresteki dosya içinde ubisoft ile ilgili birşey varsa bile notpat ile açıp silmen gerekiyor...

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

bu host dosyasını notpat ile açıp içinde ubisoft ile ilgili olan ne varsa siliyorsun orjinal oyunu kurarken hatta asasin ile ilgili ne varsa oyun olarak ve dosya olarak siliyorsun yoksa bende olduğu gibi bazı kişilerde de sorun oluyor ama senin sorununa anlam veremedim inan...Umarım çözüm bulursun hatta birlikte multi yaparız inşallah :)

• Bitirmem 1 hafta sürdü ama %100 bitirmeyi başardım.Sırf Leanordo'nun tank görevi 3 günümü aldı.İlk ve 2. oyuna göre hikaye sönüktü,Denek 16 olmasa sıkıcıydı bile diyebilirim.

Roma'yı fazla beğenemedim.Çatılar arasındaki kot farkından dolayı kesintisiz 'free-run' yapmak pek mümkün değildi.Vatikan'da çatılar biraz daha düzgün olsa bile doğal hikaye akışında bölgeye adımımı attığım gibi hikaye bitiverdi.

İnternet olmadığından henüz multiyi deneyemedim finallerden sonrasına kaldı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Bitirmem 1 hafta sürdü ama %100 bitirmeyi başardım.Sırf Leanordo'nun tank görevi 3 günümü aldı.İlk ve 2. oyuna göre hikaye sönüktü,Denek 16 olmasa sıkıcıydı bile diyebilirim.

Roma'yı fazla beğenemedim.Çatılar arasındaki kot farkından dolayı kesintisiz 'free-run' yapmak pek mümkün değildi.Vatikan'da çatılar biraz daha düzgün olsa bile doğal hikaye akışında bölgeye adımımı attığım gibi hikaye bitiverdi.

İnternet olmadığından henüz multiyi deneyemedim finallerden sonrasına kaldı artık.

Açıkçası hocam asasin 2 ye göre bende brotherhood un şehrini sönük buldum free run açısından da haklısınız ama multide bu duruma dikkat etmişler free run konusuna oynuyan arkadaşlarımızda dikkat etmişler ama oyunda diğer herşey harika grafik , hikaye , özellikle 2. oyundan 3. oyuna bağlama mükemmeldi son derece hoşuma gitti her zaman ki gibi bir oyunda istenilicek herşeyi yapmışlar ayrıca asasın yeni elbiseleri çokta süper olmuş yani bence bu kadar hızlı oyun serisi çıkardılar ama yapımcılar boş durmamış...

• oyuna girdiğinizde press enter diyen ilk ekranda bekleyince süper bir sinematik çıkıyor. Günler sonra keşfetmek tuhaf oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

oyuna girdiğinizde press enter diyen ilk ekranda bekleyince süper bir sinematik çıkıyor. Günler sonra keşfetmek tuhaf oldu

çok uzun beklemek gerekiyor mu ben biraz bekledim çıkmadı
  • O videonun farklı bir müzikle olan versiyonu var, çok güzel bir uyum içinde müzik ve video.
  • offf bu video ya bayılıyorum yaf pc ye bile kaydettim bunu ben canım sıkılınca izliyorum arada
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.