Şimdi Ara

Cevap: Audi'yi satıp Honda almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Baştan sona okudum ve kardeşim yanlış anlama da hepsi hayal urunu yazılar. Burada kendini kanıtlamaya çalışman, ben şöyle mükemmelim böyle mükemmelim diye yaptığın şeyler sana kendini büyümüş hissetirebilir ama yazımından ve tarzından da belli ki 14-17 yaş arasi bi gencimizsin ve belliki araba oyunları ve animelerine ilgin var.seni horlamak ve aşağılamak için söylemiyorum kardeşim ama bu tarz tatlı pembe yalanlar da iyi değildir.

25 yaşında makine mühendisiyim. Arkadaşın anlattıklarının aynısını yaşıyorum.

Hocam bende 27 yaşındayım. Bende de var öyle duygular. Ama yazımından belli abartmayi sevdiği. Kendine dair bi videosu fotosu yok mesela. Ordan buradan aldığı fotolarda gerçeği maalesef yansıtmıyor. İnşallah ileride gönlüne gore bi araca sahip olurda hayallarini gerçekleştirir. Amacım aşağılamak, dalga geçmek değil zaten.

Oradan buradan aldığı fotolar? Kişi kendinden bilir işi karaktersizlik kusmaya mı geldin buraya da beni yalancılıkla itham ediyorsun? Abartı değil, yukarıda yazdığım şekilde geçiyor hayatım yılın birkaç ayını o dağ yollarında geçiriyorum. Araçların plakasını paintte kendim kapattım teşhir olmasın diye. Ne insanlar var şu dünyada.

Subaru ve evo çok pahalı bundan 1-2 yıl öncesine 2.0 wrx rahatlıkla alabiliyordum fakat şuan çok pahalandılar. Alfa Romeo araştırdığımı söylemiştim, elektrik arızalarından ve alt takımların bozulmasından şikayetçi herkes aracın alt takımlarının durum itibari ile sağlam olması lazım :( teşekkür ediyorum yine de. Evet Audi kesinlikle premium hissettiriyor.

İkinci bir aracım vardı zaten fakat o eski model racın yediği parayı yeni Mercedes-bmw yemiyordur. Sorun çıkarıyor yani. Yeni bir araba almaya kalksam durumum yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic verip kuga almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.