Dostum ben mezuna kaldım ve FEMÖZELİ düşünüyorum istiyorsan sende bir bak ücret biraz külfetli ama sonunda çok yüksek bir hedefi gerçekleştirmiş olacaksın. Fiyatları 10 bin tlye kadar düşüyorlarmış bende bu ay sonu kayıtolacagım kolaygelsin sana.
Ayriyetten ismi lazım olmayan bir tanıdığım fen bilimlerine gitti hemşire olmak istiyordu onu bilem olamadı artık verdikleri eğitimi sen düşün.
Beylikdüzü Final çok kalabalık neredeyse tüm beylikdüzü esenyurt orada Beylikdüzü Birey parayı alıyorlar garip bir sistemleri varmış ona uymazsan hiç ilerleme kaydedemiyormuşsun sistemden kasttım sabit bir öğrenci tasarımı gibi. Beylikdüzü Sınav varmı yokmu belli değil oraya giden insanlar gidip takılıyorlar ciddi ortam yok. Beylikdüzü Kültür Hocaları ve kaynakları kötü ama sınıflar az kişi.
Beylikdüzü Fem ciddi anlamda yarışacagın insanlarda var ortamda var ama ilklerde en iyi sınıfa gitmeye bak yoksa stajyer gibi hocalara denk gelirsin. Beylikdüzü Fen bilimleri arkadaşlar zaten açıklıyor bende bir örnek verdim. Beylikdüzü Uğur çok sağlam hocaları var sınıflar 20 kişilik kaynak olarak problemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme