Şimdi Ara

ODTÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ SORU CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.okulların tatil olması nedeniyle bu okulda bölümü okuyan arkadaşım müsait.bölüm hakkında soruları olan sorabilir.

• up
  • Hazırlıkla 5 yılda bitiren var mıymış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10luk kısmı ancaymış.odtü makine zorluguyla bilinir ancak kımya muhendıslıgı de en az makine kadar zormuş.erasmus imkanı da çok iyi değilmiş.ortalama bitirenler 6-7 sene arasıymış.
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    up
  • elektrik 2k makine 5k iken kimya neden 28k imiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışı iş imkanı nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nikneym0 kullanıcısına yanıt
    sektör çok dar.türkiyede 5 yıl kımya mühendisliği bölümü mezun vermese yine de bu bölümde sıkıntı olmazmış.ben de araştırınca haklı oldugunu gördüm.makinede 100k iş ilanı varsa kimyada 15-20k felan.
  • Overrated bir bölüm . Geleceğin mesleği bilgisayar müh varken okunmaz.
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    boğaziçi kimya ile ne gibi farklılıkları var
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    yurtdışında iyi kazanan mühendisliklerden biri.ancak türkiyede durum vahim.
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    haklısın.odtü gibi bi ünide bile sıralaması 30k.bilkentte bölüm bile açılmamış mesela.arkadaşım da diyor keşke orta şeker ünide ceng okusaydım diye.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    odtüde eğitim daha teorikmiş.ve odtu daha zormuş.boğaziçinin avantajı staj imkanı daha kolay.dil eğitim seviyesi yakınmış.boğaziçinde sene uzatma pek olmuyormuş ancak odtüde 5 senede bitirmek çok zormuş
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    savunma sanayinde calısmak için de zorlanıyor.bu bölümde 3 ortalama yapmak bile çok zormuş
  • up
  • odtü kimya müh ile ilgili değil de genel bi sorum var. makinadakı ısı proses anabilim dalı ile kimya müh arasında çok fark var mı? mesela termo1,termo2,heat transfer1,2,fluidmech1,2 gibi dersler benziyor mu makinadakilere?
  • 2.ve 3.sınıfta iki bölüm çok ortak ders alıyormuş.
  • partiler oluyor mu sosyalleşme kızlar?
  • kız oranı en yüksek bölümlerden biriymiş zaten.hazırlık sınıfı sosyal ve eğlenceli geçiyormuş ancak sonrası..
  • .upp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.