bugün patlayan ampulümü değiştirdim bunu aldım ve değiştirdim davlumbazdaki kapaktan fiyatı 75 TL
SOLDAKİ YENİ
bunlarla da jantları ve lastikleri parlattım SONAX LASTİK PARLATICI 29.90 JANT TEMİZLEYİCİ 19.90
e90 3.20d aracımın direksiyon simidini değiştirmek istiyorum , benimki ilk resimdekinden diğer 2 seceneği düşünüyorum. Sormak istediğim bu işlem araca bir zarar verir mi airbag açılmasında ve montajında sıkıntı olur mu ve son olarak total ne kadara mal olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforvandetta -- 26 Temmuz 2014; 16:28:04 >
quote:
Orijinalden alıntı: oguzforvandetta
e90 3.20d aracımın direksiyon simidini değiştirmek istiyorum , benimki ilk resimdekinden diğer 2 seceneği düşünüyorum. Sormak istediğim bu işlem araca bir zarar verir mi airbag açılmasında ve montajında sıkıntı olur mu ve son olarak total ne kadara mal olur?
Ortadakini beğeniyorum ben açıkçası 880 Euro diye görmüştüm en son değiştirebilirsiniz bir zararı olmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme