Şimdi Ara

Cevap: BMW 3 serisi (F30)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: eren1977

Sprey silikon ile kapı fitillerinizi yağlarsanız uzun süre gıcırtılardan kurtulursunuz. Sağ önden geliyor dediğiniz ses havalandırma ızgarasından olabileceği gibi trimden gelme ihtimali daha fazladır. Elinizle havalandırma ızgarasının üstüne gelen şeride bastırırsanız çıtırtı sesi geldiğini göreceksiniz. Göğüsteki trimi söküp ızgaraya bastığı yere kendinden yapışkanlı yalıtım bandı uygularsanız sesten kurtulursunuz.

Aracınızı kullandıkça muhtelif yerlerden değişik sesler gelecektir, bunlar için kendi yaptığım uygulamalardan daha önce bahsetmiştim. İsterseniz okuyup fikir edinebilirsiniz.

Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

ilginiz için çok teşekkür ediyorum benim el becerim bu konularda malesef yok sizin kadar güzel iş cıkaramayabilirim bu sebeple kurcalamak istemem. İzmir'de acaba bu dediğiniz ufak tefek yalıtımları ücretli olarak yaptırabileceğim biryer varmıdır bilen yazarsa sevinirim.
    Arka kapı fitillerinden gelen gıcırtı sorununu Würth slikon sprey alaraslında Servis kalıcı cözüm sunamıyora yapacak birşey yok o konuda.
    Kısa farlar nasıl sizde uzun yollarda gece rahat görebiliyormusunuz acaba ben yazılımla bazı gizli özellıklerı açtırdıgım ıcın birşeyle oynadılardamı bozdular diye merak edıyorum. ılk aldıgımda sankı kısa farlar güzel gibiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.