Şimdi Ara

Cevap: Cevap : E-Devlet Şifresi Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-Devlet Şifresi Olan Var Mı ? askerlik yerimi öğrenicektim varsa biir pm atarsa acil sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLoRe -- 10 Mayıs 2010; 12:21:01 >

• Bende yok
  • 123456
  • administrator yada admin dene
  • Acaba nereye düştümNasıl bakılıyorsa banada yardım edin ben anlamam böle şeylerden :>
  • yokmu arkadaşlar 2 dk bakim hemen postahaneye sordum subeler vermiomuş merkez postahane de çok uzak
  • Bende var ama vermem, kimse vermez.Çünkü bu şifre bütün devletle iligili işlerin yapılabileceği bir şifre yani çok önemli.Zaten aldığınızda verilen kağıtta "başka kişilerin eline geçmesi halinde hemen bize başvurun" diye bir yazı var.Bence kendinize bir tane alın zaten 5dk içinde çıkartıyolar.
  • alper kardeş tc verim sen bak o zaman
  • e-devlet şifreleri kişiye özeldir.. ptt'den 3-5 liraya edinebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selore_28

E-Devlet Şifresi Olan Var Mı ? askerlik yerimi öğrenicektim varsa biir pm atarsa acil sevinirim

Bu öle üyelik şifresi değil...

Senin ÖZEL şifren

sadece kendi işlemlerini halledebilirsin.

PTT'den 1 lira karşılığında (unutursan 10 lira)

3 ayda bir değişmesi gereken minimum 8 karakter (bir büyük bir küçük harf ve sayı olmalı, en az 1 senedir kullanılmamış) şifreye sahip.

Şu anda sisteme giriş yapmadılar saat 4 gibi belli olacak... Yarın hem siteden hemde asal şubelerinden telefonla öğrenebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.