arkadaşlar delta servisin, servis konusunda hiç şikayeti yok desem yeridir varsa da ben karşılaşmadım. 4 adet farklı zamanlarda cihaz aldık hemen teslim ediyorlar. fakat ben birtek şu sorunla karşılaştım. ankarada ki servisleriyle görüştüm ve önceki servis raporlarını istedim veremiyoruz dediler. başka firmalar veriyor dedim siz keyfi uygulama yapıyosunuz dedim cevap olarak evet keyfi olarak vermiyoruz dediler. kesinlikle profesyonel olmayan bir tavır vardı. delta gibi bir firmanın böyle bir firmaya bayilik vermesi kalitesini düşürüyor. diğer karşılaştığım sorun ise istanbulda ki merkezlerinden mail ile ankaradan alamadığım rapor dışındaki raporu istedim fakat dönüş bile olmadı. kısacası servisin tamir konusunda sıkıntısı yok fakat servis raporlarını kaybettiyseniz tüketici haklarına gitmemeniz için vermiyorlar. daha da önemlisi ankarada ki bayiliğinde saygı kesinlikle yok. ben yerinizde olsam 00 lira fazla verir paralel ithalatlı bir cihaz almazdım. ben pişman oldum siz de olmayın derim...
Aynen dediğiniz gibi merdiven altı bir servis sakın almayın aldırtmayın.