Şimdi Ara

Cevap: *** DH SUZUKI SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, ben iki gün itibari ile Suzuki SX4 GLX kullanicisiyim. gruba nasil üye olunur?
    Aracim 2012 model 29.000 km'de, 2013 yili trafige cikisli. Otomatik vites, fabrikasyon BRC otogaz cikisli bir araç.
    Hiç düsünmedigim bir modeldi ama fiyati ve görüntüsü ile beni kendine çekti.
    Suan için memnunum ve kisa sürede sevdim bu araci. Zaten çok aksiyon içerisinde araç kullanan biri degilim.
    Genelde sehir içinde, sakin kullanan biriyim. Yilda maksimum 10bin km yaparim.
    Genel olarak yorumlarinizi alabilir miyim: Nasil bir araçtir, nasyl kullanmaliyim, nelere dikkat etmeliyim?
    Ayrica donanim olarak acikcasi pek dolu bir model degil. Arka camlar manuel, park sensörü yok, jantlar alasim..

Sormak istedigim birkaç sey var ve cevap yazacak olan arkadasara simdiden tesekkür ederim.

Birincisi canimi sikan bir durum var. :( Araci çalistirip 200 metre gittikten sonra motor isigi yaniyor ve aracin çekisi düsüyor.
    Kontagi kapatip tekrar açiyorum ve isik sönüyor, sorun kalmiyor. iki sabahtir bunu yasiyorum ve canimi sikti.
    Eski sahibine sordum, servise sorduk bu durumu çözemediler dedi. Ciddi birsey degil demisler güya.
    Ama bana normal bir durum gibi gelmiyor. Genelde soguk havada yaparmis. Lpg ile ilgili olabilir mi arkadaslar?
    Bu sorunu yasayan ve problemi çözen veya nedeninin bilen arkadas var mi?

ikinci sorum park sensörü ve kol dayama aparati ne kadara mal olur?
    Kol dayama için servis disinda parça temin etme ve montaj sansym var mi?
    Cevap yazarsanyz çok sevinirim arkadaslar.

• Merhaba, ben de bu aracı düşünüyorum ama internette düzgün bir bilgi bulamadım.

Bu araçlar 4 çekişli mi yoksa 2 çekişli mi?
    Sizinki sedan mı yoksa hb mi?

bazı yerlerde arka baş mesafesinin alçak olduğundan bahsedilmiş böyle bir sıkıntısı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.