arkadaşlar 2 gun once eve geldıgımde annem hyla dıye bır supurge aldıgını soledı fıyatını duyunca soka gırdım.neysekı daha odeme yapılmamıstı ve tabıkıde anneme supurgeyı aldırmadım .gecı ınternete baktıgımda solenen fıyat gercekten ıyıydı ama hıc farketmez 3 tane dyson fıyatı dıyım.sımdı bende supurge bakıyorum dyson54 cıkmıs sanırım ama daha tukıyede yok galıba . elektrolux un en ust modelı 1000tl gıbı fıyatı olan bı urunle dyson52 arasında kaldım . elektrolux hakkında bılgısı olan varmı.bıde babamın ılk soracagı sorunun cevabını bulamadım DYSON NE MALI yanı nerder uretiliyor bilen varmı.satın alan arkadaşlar kutuda yazdıgını sanıyorum bakıp cevap verebılırlese cok mutlu olurum . ayrıca ıstanbul bılesım dısında dc52 nerde bulabılırım acaba zıra dyson.com.tr dekı numarayı arıyorum ve musterı temsılcısıne baglamıyor.ıstanbul bılesım dısında bı yer soruyo olmamın nedenıde ıstanbulda yasamıyorum ve daha onceden İB den aldıgım samsung s3 telefonun servısıyle alakalı problem yasadım.ıstanbulda yasasam bı sekıl gıder kavga eder falan hallederım ama baska bı sehırden hıc ugrasılacak tıpler degıller nerdeyse telefonda dalga gecıyolar musterıyle.ılerde bı sıkıntı cıkarsa kabak benım basıma patlasın ıstemıyorum ondan onerıde bul
özgür_salihÖ
kullanıcısına yanıt
hocam selamlar dyson ıngılız fırmasıdır emın ol hyla da cok ıyı urunler uretır ama son kullanıcı odaklı degıldır neyse zzaten gerı gondermıssın ben alergy kullanıyorum ve gayet memnunum ama ib kendı ıthal ettıgı urunlerı satmakta tamam cıhazlar cok saglam ama sonucta elektronık en ufak sıkıntıda dıst fırma ılgılenmıyor parca saglamıyor servıs vermıyor http://www.ucuzu.com/elektrikli-supurge-hali-yikama-makinesi-c3170/dyson/dc-37-p64842885/ burada kım nerde kaca satıyor ogrenebılırısnız
cyhnsr
kullanıcısına yanıt
evet haklısın ıllakı ıyı mal uretıyodur hyla da ama fıyatlar ınanılmaz yuksek .dyson ıngılız fırmasıda uretımı ıngılterede yaptıgını pek sanmıyorum bu konuda herhangı bı bılgın varmı acaba genelde kıtapcıkta kuıtuda yazar ama. @cyhnsr
Dyson İngiliz firmasıdır. Fabrikası Malezya'dadır.
Dyson'un temel sıkıntısı motor çıkış filtresine erişim olmamasıdır. İlerideki yıllarda cihaz kötü koku vermeye başlarsa filtre sistemine müdahale şansınız yoktur.
Electrolux'te Ultra Captic modelini kastettiniz sanırım. Ultra captic daha yüksek emiş gücü, haznede toz sıkıştırabilme özelliği ve motor çıkışındaki Hepa13 filtrenin değiştirilebiliyor olması sebebiyle daha mantıklı bir seçimdir.
Electrolux'ün dezavantajı da biraz hantal olması. Dyson Ball teknolojisi sayesinde manevra konusunda daha iyi.
Electrolux de İsveç markası ve elektrikli süpürgesi Macaristan'da üretiliyor bildiğim kadarıyla.
Merhabalar,
Dyson DC32 modelini Eylül/2011 yılında aldım araştırmalarım sonucunda...Bugüne kadar filtrelerini zaman zaman temizleyerek kullandım. Fakat tam garanti süresi olan 5 yılın ya içinde ya da henüz bitiminde cihazdan değişik ses ve kötü kokular geldi, hemen durdurdum, servise götürdüm. Motor yanmış, faturaya göre garanti süresini 15-20 gün geçmiş!! ilginç!! Dedim olabilir, müşteri memnuniyeti çerçevesinde değerlendirebilirsiniz ama servis ve Hakman Elektronik kesinlikle ret cevap vererek 850 TL. masraf çıkardılar. İngiltere'deki merkeziyle mailleşmelerimiz devam etmekte, ilgileneceğiz dediler.
İlgilenilsin ya da ilgilenilmesin ki 72 saat süre istediler, kafamda sorular şüpheler tabii ki oluştu:
Bu kadar para veriyoruz, 5 yıl sonra motoru yanıyor, değer mi bu paraya ve bu riske..
5 yıl garanti süresi tam dolduğunda motorunun yanması da benim gibi tesadüflere inanmayan birisi için diğer şüpheli durum..
Ayrıca Dyson'ın distribütörlük işini, müşteri ilişkilerinden anlamayan Hakman Elektroniğe vermesi ve biz Türkiye kullanıcılarını bu firmaya mahkum etmesi ayrıca negatif puan.
Süreç devam ediyor, bilgilendirme yapacağım, elektrik süpürgesi alacaklar için bir faydam olsun istedim.