Şimdi Ara

Cevap: EPSON L805 Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler, Kişisel ev kullanımı için Epson L805 almak istiyorum yazmışım düzeltiyorum bu yazıcıyı satın aldım ancak 15x21 (a5) baskı kağıdını makineye koyup kendi ayarlarından kağıt boyutunu seçmeye girdiğimde bu boyutun tanımlanmamış olduğunu görünce şok geçirdim. diğer kağıt boyutlarının tanımlı olması ve 15x21 (a5) boyutunun tanımlı olmaması bana çok saçma geldi. netten biraz araştırınca yine DH başka bir konu altında Windows'tan yazıcıya baskı gönderildiğinde kağıt boyutu seçeneklerinden 15x21 (a5) baskı alabiliyorum. ancak buradaki ayarlarda da kenarlıksız baskı almak mümkün değil. dolayısıyla sizden eğer bu makineden kenarlıksız baskı alabilme yöntemi varsa ve epsonun kendi yazılımına bu boyutu tanımlama imkanı varsa bu konuda destek bekliyorum. ayrıca a4 boyuta iki tane alt alta a5 basınca kenarlıksız baskı alınabiliyor diye yazmıştı bir arkadaş ama onun içinde a4 kağıdı ikiye kesmek gerekecek bu işlem için de giyotin almak gerekecek. giyotinsiz ve a4 boyutu ikiye bölmeye gerek kalmadan kenarlıksız 15x21 (a5) baskı alabilmenin yolu nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

teşekkür eder & iyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.