Şimdi Ara

Cevap: F1 2014 [ ANA KONU ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen arkadaşlar belki varsa saygılar bizden, ama bilmeyen dostlarının işini görür diye iki kelam edeyim dedim...

Aşağıda vereceğim linkte oyun dosyaları düzenlemeden geçirilmiş ve sadece orjinaliyle yer değiştirerek çok daha zevkli bir F1 2014 oyunu ortaya çıkartabileceğiniz dosyalarla dolu.

Örnek verelim;

•Gerçek V6 motor sesleri. Ve Gazı bıraktığınızda ölüm sessizliği olmuyor, gerçek bir F1 'in motor sesine aşinaysanız, bunun ne kadar gerçeğe yakın olduğunu zaten algılarsınız. Oyundaki V6 sesler çok yapmacık. Keyfini tadını bozmadan, çok daha gerçekçi bir ses uyarlanmış ki "hani şöyle iyi be" diyorsunuz.
    •Eskiyen, yıpranan lastikler... (Performansı ve lastik ömrünü etkilemiyor.)
    •Gerçekçi kazalar. Sık güvenlik aracı olanağı. Parçalanıp yarış dışı kalan otomobiller.
    •Gerçek kask yamaları. Bir çok takımın orjinal kaskları mevcut. Ve bu kaskları sizler de kullanabiliyorsunuz. Öyle dandik kaskları giymeyin bir daha. =)
    •Neredeyse tüm pistler yeniden ele alınmış ve reklam panoları gerçeğe yakın şekilde dizayn edilmiş. Pist asfaltı daha gerçekçi olmuş.
    •Direksiyonlar düzenlenmiş, Ferrari' nin ki özellikle gerçeğe çok yakın.
    •Pilotların eldivenlerini yeniden düzenlemişler.
    •Bazı pilotların özel kaskları eklenmiş. McLaren' den Button 'ın pembe kaskı mesela. Burada mevcut. Daha bir kaç pilotun kaskı daha var.
    •En önemlisi. Williams F1 Team artık Williams Martini F1 Team olabiliyor. Gerekli düzenlemeyle o aradığınız kırmızı şerit ve Martini logosu aracın üzerinde olabiliyor. Hatta bunu garajlara da uyarlayabiliyorsunuz.
    •Abu Dhabi' de gece modunda yarışmak ister misiniz? Siteye girin.
    •Vibrasyonun gerçeğe yakın olmasını da isteriz tabi, gir linke vatandaş...
    •McLaren' e portakal bi tema hazırlanmış, belki hoşuna gider.
    •Marussia için de temalar var.
    •F1 de olmayan markaların temalarını araçlara uyarlayabiliyorsunuz. Porche gibi...

Ne bileyim haceli gir bak işte, herkes benim gibi şikayetçiydi çok yapmacık diye. Oyununuzu istediğiniz gibi düzenleyin, hiç birisi extra bir yama değildir. Sadece oyunun orjinal dosyalarının düzenlenmiş halidir. Dosyaları kopyalıyorsunuz, oyununuzun içindeki aynı dosyayla yer değiştiriyorsunuz. İsterseniz yedek alın ama ben almadım. Hiç bi sorun da yok. Yukarıda saydığım bütün özelliklerin hepsini akıcı ve sorunsuz şekilde kullanabiliyorum.

Hiç bir siteye yönlendirmeden direk hostlarından indiriyorsunuz. Bir ton fotoğraf, video görseli de paylaşabilirdim ama gerek yok yani. Oyundan zevk almak isteyenler için biçilmiş bi kaftan bu site, istediğinizi yapın. Üye olmanıza bile gerek yok. Hadi kolay gelsin.

http://www.racedepartment.com/downloads/categories/f1-2014.38/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.