Videoda çalan Daft Punk - End of Line, eğer ki üzerine montaj edildiyse pek tabi dediğiniz olabilir ama sanki slow motion olduğu zaman diyafram hareketleri parçayla senkronlu gidiyor, ben öyle gördüm en azından :)
Dip gürültüsünden bahsetmedim yanlış anlatmış olabilirim yada yanlış anlamış olabilirsiniz, eğer ki çalan parça plakdan dinleniyorsa 50hz i çok sıkı olduğu için amfiye biraz yüklenildimi bu hareketleri yapması doğal olabilir demek istedim, hani plak çalarken en kısık duymadığımız sub sesleri iletir, diyafram hareketini görürüz ama duymayız temelde bunu baz alarak söylemek istedim.
Sevgili alpys, daft punk dinlemedigime sevindim :)
Plak ile ilgili kisitli bilgim soylediginizin halen dip gurultu oldugunu bana soyluyor, plak calarken duyamadigimiz ama hoparlorlerin urettigi ve gozlemleyebildigimiz bir ses en azindan benim kisitli bilgimde yok. Plaklarda, dip gurultu var, bunu bass ureten driver larimizin koruklerni sokerce oynamasindan anliyoruz, ve isitiyoruz sadece gorsel degil. Bu durumu bertaraf etmek icin phono prelerin bazilarinda sub sonic filtre bulunur. Sub sonic filtre kullanilmasi onerilmez"mecbur kalmadikca", zira alt frekanslari traslayarak dinlersiniz.
Benim bilgim bu yonde, farkli bir gerceklikten bahsediyorsaniz samimi olarak ogrenmek isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme