Şimdi Ara

Cevap: 💵 İnternetten Para Kazanma - Forum (YENİ) 💵

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayattaki en önemli şey bakış açısıdır; İnternet bazılarına göre facebook, twitter, chat, oyun vs.’den ibarettir ki bu insanların % 80’inin internete bakış açısını oluşturur. Ben ise adına internet denilen bu icaatı bir Altın Madeni olarak görüyorum. İnternete olan bakış açınızı değiştirirseniz, bu Altın Madeninden ufacık bir pay alarak hayal dahi edemeyeceğiniz paralar kazanabilirsiniz…

İnternetten Para Kazanmak Artık Çok Kolay...

İnternetten Para Kazanmayı Bir Oyun Olarak Görüyordum;
    Önce Oyunun Kurallarını Öğrenmeli, Daha Sonra Bu Oyunu
    Herkesten Daha İyi Oynamalıydım!

İnternetten Otomatik Olarak, Sermeyesiz ve Risksiz Bir Şekilde,Yalnızca Boş Zamanlarınızda Çalışarak Aylık Binlerce TL Kazanmak İster Misiniz?
    Eğer cevabınız Evet ise; Serdar Yüksel Yüzyılın İnternetten Para Kazanma Sistemi Eğitim Setini Gururla Sunar…

Gerçekten artık gereksiz sitelerde zamanınızı harcamayın ... ayda 3 dolar kazanmak için reklam tıklamayın ... bu ürün gerçkten para kazanmanız için çok iyi bir ürün
    almasanız bile mutlaka siteye girip inceleyin ne demek istediğimi anlaycaksınız ...

Master Kazanç İçin Tıklayınız

Ben gerçekten çok güzel paralar kazanıyorum . siteye girin bir inceleyin orda kazandığım paraları göreceksiniz ...

Master Kazanç İçin Tıklayınız

• Merhaba arkadaşlar, biliyorum ki internetten kazanç elde etmek isteyen arkadaşlarımız var. :) Bu PTC siteleri ile son derece mümkün, ama öncelikle PTC'nin ne anlama geldiğine bakarak başlayalım:

PTC
    "Paid to Click" yani Türkçesiyle "Tıklayarak Para Kazanma" anlamına gelmektedir. Bu sistem son derece kolaydır, sahip olmanız gereken tek şey internet bağlantınızdır. İNTERNET BAĞLANTISI OLAN HERKES REKLAMLARA TIKLAYARAK PARA KAZANABİLİR!

Evet doğru, şu hiç sevmediğimiz reklamlar! Televizyonda görünce kanalı değiştirdiğimiz reklamlar - şimdi o reklamlardan artık biz de gelir elde edebileceğiz! Peki nasıl?

GÜVENİLİR PTC SİTELERİNE ÜYE OLUP HER GÜN MÜTEMADİYEN BU SİTELERDEKİ REKLAMLARIN ÜZERİNE TIKLAYARAK, SİTEDEKİ ANKET, GÖREV VE OYUNLARI OYNAYARAK SİZ DE EK GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

ANCAK HER PTC SİTESİNE ÜYE OLUNMAZ! Kimileri çakmadır, kimileri sahici :)

Peki kimdir bu hiç batmayacak, size düzenli ödeme yapıp can sıkıntısı oluşturmayacak en yegane PTC sitesi?

Tabii ki Clixsense!

Bu PTC sitesi 2007 yılından bu yana üyelerine aralıksız ödeme yapmaktadır ve en güvenilir, en çok kazandıran TEK PTC sitesidir. Her gün en az 20-30 adet tıklanacak reklam çıkarır ve her reklamın değişik para bedelleri vardır. Tabii sadece reklamlarla sınırlı değil, ayrıca 6$'dan başlayan anketler, teklifler, tasklar (Türkçe'de "görev" demektir, taskları tamamlamak için biraz İngilizce bilginiz olmalı) ile de kazancınıza kazanç katabilirsiniz! 8 dolara ulaştığınızda paranızı talep edebilirsiniz. :)

Ha bu arada, alt üyeleriniz olursa onların tıkladığı reklamlardan da kazanıyorsunuz! Yani arkadaşlarınızı, dostlarınızı, akrabalarınızı da kendi alt üyeniz yapmayı unutmayın!

Abartmıyorum arkadaşlar, bu siteden yıllık kazancım 2400 $ :) Siteye buradan üye olabilirsiniz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.