Şimdi Ara

Cevap: İphone kullanmak başlı başına bir yetenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Devam ederken bahsetmek istediğim bir diğer konu ayrı şehirlerde okuduğumdan dolayı bir gün yeni telefonum İphone 6'yla anne mi görüntülü aramak istemiş olamamdı.
    Taa ki İphone da görüntülü konuşmanın olmadığını öğrenene kadar.

Bir diğer mesele ise İphonelar da geri tuşunun olmayışı ve home butonun takoz kadar sert olması. Her basışta cat cut seslerin gelmesi.
    Yine telefonun ilk günü arkadaşlar geri gitmeye çalışıyorum ve ekranda geri gitmenin yolunu ararken en sonunda onu buldum ?
    Nerde mi ? Mükemmel, tasarım harikası, insan doğasını kullanarak insana en iyi kullanım şeklini tasarlayarak yapılan ekranın en üst sol köşesindeymiş.

Bir diğer mesele ise tabiki şarj süreleri.
    Yeni güncellemelerle vs lerle şuan aldığım kullanım süreleri samsung s4 minimin yarısı bile olamayacak kadar kötü!
    Bilenler bilir s4 mini de 8 saat ekran açık süresi alarak rekor kırmış biri olarak Amiral gemisi diye anılan İphone 6 daki bu rezalet şarj sürelerini bilerek alan kullanıcıların mantığından şahsi fikrim olarak şüphe ederim.

Bir diğer mesele pek kullanmasakta bluetooth erişimini diğer cihazlarla kuramıyor olmak.
    Yine iphone un sizi kısıtladığı, sıkıştırdığı yerlerden birisi de burası.

Bir diğer mesele ise berbat kamera performansı. S4 minimden daha iyi olabilir o da belki ama söylesenize 8 megapiksel kamerayla daha kaç amiral gemisi gidecekler. Kamera performansı berbat ötesi. 2400 tllik telefondan bu beklenemez kesinlikle hemde...
    Görüntülü arama mevcut bulamadıysan programlar var (facetime, skype, ooVoo, line, tango V.s )

4.7 inç ekran boyutunda geri tuşunu görmediysen diyecek bir şey yok. home tuu cat cut diye ses çıkartmıyor ayrıca dokunmatik sayılabilir.

oyun oynarsan internette gezinirsen telefon ışıgını sonuna kadar açarsan sarj dayanmaz ben iphonekullanıyorum benımde sarj sıkıntım var bu konuda katılıyorum sana ama bu kadar kötülemek gerekmez iphone 6 ve s4 mini ikisini yan yana koy ekranlarını açık bırak saat tut sonra bu yorumu yaz.

bluetooth kısıtlamanın sebebi android gibi virüslu cihazlardan virüs alınmasını engellemek bu nedenle telefona 1 yıl format atmadığım oluyor çünkü virüs bulaşmıyor. (bluetooth ile yapılacaklar şarkı gönderme soundcloud mevcut başkasından şarkı almaya gerek yok, fotoğraf bilgisayardan atılabilir yada whatsapp gibi programlarla gönderilebilir)

kamera konusuna gelinirse biraz inceleme sonunda anlarsın bende ilk başlarda yadırgamıştım ama sonra anladım ki samsung sadece resimleri daha canlı kırmızı tonu daha yuksek tutuyor buda göze guzel geliyor iphone ise bire bir çekim kalitesi veriyor canlandırma renklerle oynama v.s yok aynı iki resmi bilgisayara atıp samsun ile çekmiş olduğun fotoğrafı kare kare görebilirsin. bu durumda mgpx değil çözünürlük önemli buda iphoneda mevcut.

• Bende android telefon elime alınca kullanamıyorum. Nokia dan İphone geçtim hiç android kullanmadım o yüzden el alışkanlığı
  • bırakın abi almazsa almaz . niye bu kadar kafa yoruyorsunuz.. He evet aynen dediğin gibi deyin geçin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.