Şimdi Ara

Cevap: Isınmaya yılda 110 lira ödüyor===>Helal Sana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • müsaadenizle bir öğretmen olarak ben bu olaya biraz farklı bir açıdan bakmak istiyorum. aslında bu tip haberlerle yapılmak istenen nedir? okuyuculardan bir maddi menfaatmi bekleniyor? yada o basın yayın organının bu işten menfaati ne? hemen diyeceksiniz ki; reyting, evet doğrudur bu haber bi miktar reyting sağlayabilir o gazeteye yada her ne basın yayın kuruluşun ama sanki her gün bu haberlerlemi reytingini artıracak yada ne kadar etkisi olur.. peki birde şu açıdan bakalım bizim ülke olarak ileri ülkelerden eksiğimiz nedirde bi türlü birşeyler üretemiyoruz, üretsek bile bu çok sınırlı kalıyor çok da fayda vermiyor. neden yabancı dili nerdeyse okula başladığımız andan beri yıllarca öğretildiği halde bi türlü öğrenemiyoruz? neden teknolojiye bukadar uzak ve ilkeliz(kullanmaktan bahsetmiyorum tabiki)? ben kendi cevabımı vereyim izninizle; çünkü bizde eksik olan ve ilerlemenin lokomotifi bir şeyler eksik; HAYAL GÜCÜ, BAŞARABİLME İNANCI, AZİM ve belkide en önemlisi DOОRU ŞEKİLDE ALGILAYAMAMA.. bunlar bir toplumun ilerlemesinde kendini aşmasında birer lokomotiftirler bence..neden olmadıklarına dair bana siyasetten ekonomiye, sosyolojiden dine binlerce sebep sayabilirsiniz ama bazen çözüm nedenlerin tektek kaldırılması bataklığına düşmeden sebeplerden bağımsız farklı bir çözüm yolu üretmek olduğunuda unutmamak gerekir..
    bence böyle gerçek veya asparagas haberler toplum mühendisleri tarafından belli aralıklarla sürekli tekrarlanmalı ve insanların hayal gücü tekrar canlandırılmalı, düşünmeye, olabilirmi sorusuna yol açılmalı, zihinlerde kaybolan üretme aşkı yeniden canlandırılmalı..
    tabi bu arada bu açlıktan faydalanmak isteyen üçkağıtçı fırsatçılarda olursa dikkat edilmek şartıyla :)
    tabi bunlar benim fikrim siz yinede çöpe atabilirsiniz bu tip haberleri.. teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.