Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim emanet geldi hemen root işlemini yaptım akşamda ime işlemini yapmayı düşünüyorum inşallah bekleyen herkezin ürünleri ellerine sağsalim geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barudi18

arkadaşlar benim emanet geldi hemen root işlemini yaptım akşamda ime işlemini yapmayı düşünüyorum inşallah bekleyen herkezin ürünleri ellerine sağsalim geçer.

hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kullan
  • Arkadaşlar ben de az önce spiariş verdim JiayuMobileShop'tan.
    Nisan başımda elimde olacak.
    Her türlü yorumumu ayrıntılı bir şekilde yazacağım, bizden sonraki vatandaşlar artısıyla eksisiyle bilip karar verip alsınlar :)))
  • Oha lan paypal 1.92 den hesapladı Dolar kurunu !!! y..vşaklar...
  • quote:

arkadaşlar benim emanet geldi hemen root işlemini yaptım akşamda ime işlemini yapmayı düşünüyorum inşallah bekleyen herkezin ürünleri ellerine sağsalim geçer.

Dostum kargo takibin basmaklarını koyar mısınız?
    Benim 2 gündür bu basmakta normalde bu basamak hemen geçmesi lazım diye hatırlıyorum. Sorun mu oldu acaba... İnşallah birşey olmaz yahu...

12-03-2013 INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
    13-03-2013 Despatched to overseas (Country code: TR)

Normalde hemen geçiydu bu basamak =))
  • NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    08/03/13 14:42 2013-03-08 14:42:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    08/03/13 14:42 2013-03-08 14:42:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    12/03/13 05:52 2013-03-12 05:52:57 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP

Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    12/03/2013 10:59:09
    2.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.)
    14/03/2013 10:28:04
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA BABAHARMAN DAĞITIM VE TOPLAMA
    15/03/2013 08:58:53

hemen dagıtım yerini aradım dağıtıma çıkmamış daha üstad ne zaman gelirsin dedim saat 11,30 gibi gelirim dedi bende cuma namazına gideceğiz erken gelebilirmisin dedim tamam dedi saat 10.15 de geldi ve teslim aldık.bir siparişim daha vardı 28.02 de vermiştim cnpost ile geliyor sözde daha pekinde hiç bir kıbıldama yok ondan ümidi kestim palpaya uyuşmazlık açtım sonucunu bekliyorum eğer olumlu sonuçlanırsa bu satıcıdan alacağım hızlı gönderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Dostum kargo takibin basmaklarını koyar mısınız?
    Benim 2 gündür bu basmakta normalde bu basamak hemen geçmesi lazım diye hatırlıyorum. Sorun mu oldu acaba... İnşallah birşey olmaz yahu...

12-03-2013 INFORMATION RECEIVED
    (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
    13-03-2013 Despatched to overseas (Country code: TR)

Normalde hemen geçiydu bu basamak =))

Farakan 3 yada 4 gün tr ye gelmesi.yarın büyük ihtimalle düşecektir sisteme.haftasonu nasıl işler sistem bilmiyorum.Vala geç olsun güç olmasın.Bak benimkisi gümrüğe takıldı geri gidecek.Biliyordum şansız olduğumu:))

• quote:

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    08/03/13 14:42 2013-03-08 14:42:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)
    08/03/13 14:42 2013-03-08 14:42:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    12/03/13 05:52 2013-03-12 05:52:57 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    YURT İÇİ GÖNDERİ SORGULAMASI
    (DOMESTIC REGISTERED MAIL TRACKING)

CEVAP

Kabul Yeri : Ücret : 0.00 TL.
    Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 TL.
    Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 TL.
    Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi :
    Gönderen : Alıcı :
    Ek Hizmet :
    SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    12/03/2013 10:59:09
    2.
    Torbaya Eklendi - ANKARA(ANKARA P.İ.M.)
    14/03/2013 10:28:04
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - ANKARA BABAHARMAN DAĞITIM VE TOPLAMA
    15/03/2013 08:58:53

hemen dagıtım yerini aradım dağıtıma çıkmamış daha üstad ne zaman gelirsin dedim saat 11,30 gibi gelirim dedi bende cuma namazına gideceğiz erken gelebilirmisin dedim tamam dedi saat 10.15 de geldi ve teslim aldık.bir siparişim daha vardı 28.02 de vermiştim cnpost ile geliyor sözde daha pekinde hiç bir kıbıldama yok ondan ümidi kestim palpaya uyuşmazlık açtım sonucunu bekliyorum eğer olumlu sonuçlanırsa bu satıcıdan alacağım hızlı gönderiyor.

Barudi nerden almıştın sen.alırken not falan düştünmü satıcıya.ben hiçbirşey demeden sipariş vermiştim gümrüğe takıldı.alacak arkadaşlara fikir olsun söyleyecekerin.

• http://www.aliexpress.com/item/In-stock-JIAYU-G3-JY-G3-MTK6577-Dual-Core-4-5-HD-IPS-Retina-Screen/617378600.html

burdan aldım satıcının ismi summer türkiyeye çok gönderdik sorun olmaz dedi.üzerine gift ve 45$ olarak yazmış.
  • Kardeş ne yazdiniz diye sormayin cunku sacma oldu bu soru bugun.adam o kadar uyariya ragmen mobile phone yazmis essek kadarinanilmaz ama.gecmis ve elimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Kardeş ne yazdiniz diye sormayin cunku sacma oldu bu soru bugun.adam o kadar uyariya ragmen mobile phone yazmis essek kadarinanilmaz ama.gecmis ve elimde.

kutusu orjinal G3 kutusu mu idi? merak ettim..

değil ise gümrük kararı kutnun büyüklüğü ile veriliyor,
    orjinal kutu ile üzerinde mobile phone ile geçtiyse ,
    ana avrat düz giderek başlayacam şansıma da onun için soruyorum
  • Arkadaşlar bu gümrük olayı hiç bir şeyle alakalı değil. Üzerine istediğinizi yazdırın. Gümrük işi sıkı tutmaya başladımı isterse kuş bile uçurtmaz. Yol geçen hanı değil ki gümrük. Ancak herzaman bu şekilde denetim olmuyor. Bazı periyotlarla denetim oluyor diye düşünüyorum. Örneğin 15 Aralık- 15 Ocak arası çok sıkıydı. Bu forumda tek bir tel bile geçmedi. 15 Ocak'tan bu yana da hepsi geçti sorunsuz. Şimdi yine takılmaya başladı. Kutu boyutu, üzerinde yazanlar filan hikaye. Öyle olsaydı gift yazanların hepsinin geçmesi lazımdı.
    Ben bi çok sipariş verdim. Bahsettiğim periyoda çok dikkat etmek gerekiyor. Bir ay boyunca bu denetim devam edecek. Bu ay biraz sabredin. Nisan 15'fen sonra yine 50-60 gün denetim azalacak ve yine her gelen geçecek. Bunları tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Sayısız ürün getirttim yurtdışından. İçinde 10 tane tablet olan koca kutuyu bile elini kolunu sallaya sallaya getirdiler kapıma kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkuk

quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Aliexpresten alıp gelmeyen geri giden arkadaşlara dispute vb. konularda yardımcı olabilirim.

benimki geri gidecek ne yapmam gerekiyor

Geri gidecek ise takip numarasindan bakin saticiya ulasti diyorsa. Saticinizla konusun. Siparisinin detayina girdiginde geri sayim var. O bitmeden dispute acman lazim. Saticinla konusup bu sureyi uzattirabilirsin. Para iadesi veya tekrar gondermesini isteyebilirsin. Eger dispute acmayi bilmiyorsaniz o konuda da yardimci olurum.

sorun orada zaten dostum...
    bir aydır ulaşmadı diyor satıcı...
    hergün msj yazmaktan bıktım...
    benim paket singpost ta kayboldu ! ben buna karar verdim...
    dispute açmanın da hiç bi numarası dayok anladığım kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duykan -- 15 Mart 2013; 22:49:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Minidealden siyah modeli sipariş geçtim bende az önce. Aliexpressden tablet gelmişti 200 dolarlık umarım buda sorunsuz gelir.

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Kargonun durumu bu şu anda arkadaşlar, fikir vermesi açısından ekliyorum. Adamlar bizim hepsiburadadan hızlı çalışıyor :-)

13 Martta saat 21:00 gibi verdiğim siparişin son durumu arkadaşlar. Pazartesi Türkiyeye giriş yapar diye düşünüyorum, sizce? Singapur post ile geliyor, sipariş vereceklere veya verenlere de bilgi olması açısından ekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Minidealden siyah modeli sipariş geçtim bende az önce. Aliexpressden tablet gelmişti 200 dolarlık umarım buda sorunsuz gelir.

Kargonun durumu bu şu anda arkadaşlar, fikir vermesi açısından ekliyorum. Adamlar bizim hepsiburadadan hızlı çalışıyor :-)

13 Martta saat 21:00 gibi verdiğim siparişin son durumu arkadaşlar. Pazartesi Türkiyeye giriş yapar diye düşünüyorum, sizce? Singapur post ile geliyor, sipariş vereceklere veya verenlere de bilgi olması açısından ekliyorum.

hocam siz hangi siteden sorguluyorsunuz? linki gonderebilirmisiniz acaba? benım urun de singapur post ile geliyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

quote:

quote:

hocam siz hangi siteden sorguluyorsunuz? linki gonderebilirmisiniz acaba? benım urun de singapur post ile geliyor da

http://en.4px.cc/ sitesi sağ altta tracking yazan kutuya numarayı yazın ve track e tıklayın. Siz nereden almıştınız ürünü ve ne zaman?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incali

quote:

Aliexpresten alıp gelmeyen geri giden arkadaşlara dispute vb. konularda yardımcı olabilirim.

benimki geri gidecek ne yapmam gerekiyor

Geri gidecek ise takip numarasindan bakin saticiya ulasti diyorsa. Saticinizla konusun. Siparisinin detayina girdiginde geri sayim var. O bitmeden dispute acman lazim. Saticinla konusup bu sureyi uzattirabilirsin. Para iadesi veya tekrar gondermesini isteyebilirsin. Eger dispute acmayi bilmiyorsaniz o konuda da yardimci olurum.

Benim merak ettiğim Gümrüğe takılıpda geri gidişlerde yeni takip numarasımı veriyorlar yoksa gelişteki takip numarası devammı ediyor.

1.
    14/03/2013 08:15:06
    2.
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    14/03/2013 13:04:53
    3.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    14/03/2013 13:04:53
    4.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM)
    14/03/2013 20:00:52

Benim kargo bu şekilde bekliyor 2 gündür..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

quote:

quote:

http://en.4px.cc/ sitesi sağ altta tracking yazan kutuya numarayı yazın ve track e tıklayın. Siz nereden almıştınız ürünü ve ne zaman?

pandawillden verdim hocam,baska bi modeli sıparıs verdım bırazda denemek amacıyla :) , son durumu sızınkıyle aynı gozukuyo benım urunun durumu,aynı anda gırecek galıba Tr ye ,umarım sıkıntı olmadan ulasır hocam herkesınkı

• @orhank52 Umarım sorunsuz gelir dediğiniz gibi..

• bende sipariş vermiş bulunmaktayım. g4 ün ne zaman cıkacagı belli olmadığından g3 almak zorunda kaldım

minideal de jiayu için 10 dolarlık indirim kuponu 5FED

telefon
    1 ad yedek batarya
    1 ad mavi silikon kılıf ile birlikte 203 dolara almış bulunmaktayım. inşallah gümrüksüz bir şekilde gelir

kod ile birlikte 189,99 dolara gelmekte
    Our Price: $189.99 (5FED for 10$ discount code)
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.