Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: idril
    arkadaslar son gunlerde yurtdisindan gumruge takilmadan jiayu getirten oldu mu ,olduysa hangi siteden ve hangi fiyata getirtdiniz

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. En son şubat ayında bir G3N almıştım, şimdi ise G4 veya G5 düşünüyorum. Vaziyetler nasıl????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: idril
    arkadaslar son gunlerde yurtdisindan gumruge takilmadan jiayu getirten oldu mu ,olduysa hangi siteden ve hangi fiyata getirtdiniz

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. En son şubat ayında bir G3N almıştım, şimdi ise G4 veya G5 düşünüyorum. Vaziyetler nasıl????

Her kafadan bir ses çıkıyor,bende anlamadım ki ?

Genel seçenekler şunlar:

1-)Telefon elime geçti.
    2-)Gümrükten geri yolladılar satıcıya.
    3-)Gümrükten beni aradılar,paketi beraber açacağız,öyle yollayacağız.
    4-)4 katı ceza ödeyeceksin.
    5-)Telefon gümrükte kalacak ve açık artırma ile satılacak.

Bunlardan hangisi oluyor son zamanlarda bir türlü öğrenemedim.

• Arkadaşlar postamın son durumu turkiye.gov.tr de bu şekilde. bu torbadan alındı ne anlama geliyor bilen var mı?
    Yazdır
    Yeni Sorgulama
    Barkod (Takip) No- Kabul Yeri- Varış Yeri- Kabul Tarihi- Ağırlık- Gönderen- Teslim Alan- Ücret- Değer Ücreti- Ödeme Şartı- Ek Hizmet-
    Kayıtlı Gönderi Geçmişi
    No Merkez Adı Tarih İşlem
    1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 28/10/2013 Torbaya Eklendi
    2 FATİH POSTA DAĞITIM/FATİH POSTA DAĞITIM 30/10/2013 Torbadan Alìndì
  • cihazınız hayırlı olsun manasına geliyor sanırım...
  • rkadaşlar aliexpresten böyle bi email geldi.(satıcıdan değil)

your Order No. 60333026864467 has been part-shipped. Usually, tracking information is available 2 days after the shipment. The seller is scheduled to complete full delivery by 2013.11.04 16:57.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2013.10.28 08:14

bu nedemek kargo 4 ünde bana mı ulaşacak yoksa satıcı o zaman mı kargoya verecek

RQ218747482SG
    RQ218747519SG
    ingapur post ile 2 paket olarak gönderim yaptı. telefon aldım gümrükten geçmesi için birinin üzerine mp4 diğerine kulaklık yazzdırdı 20 ve 10 dolarlık
    biri görünüyo diğeri görünmüyo sorun ne anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

Arkadaşlar postamın son durumu turkiye.gov.tr de bu şekilde. bu torbadan alındı ne anlama geliyor bilen var mı?
    Yazdır
    Yeni Sorgulama
    Barkod (Takip) No- Kabul Yeri- Varış Yeri- Kabul Tarihi- Ağırlık- Gönderen- Teslim Alan- Ücret- Değer Ücreti- Ödeme Şartı- Ek Hizmet-
    Kayıtlı Gönderi Geçmişi
    No Merkez Adı Tarih İşlem
    1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 28/10/2013 Torbaya Eklendi
    2 FATİH POSTA DAĞITIM/FATİH POSTA DAĞITIM 30/10/2013 Torbadan Alìndì

güle güle kullanın demek oluyor.
  • 25 Ekim veya daha önce Singapore post da "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" ibaresini görüp bugüne kadar hareket gören oldu mu?

Yarın bu yazıyı göreli bir hafta olacak. Ya Singapurda bir yoğunluk var yada gönderdim diye yalan söylüyorlar en.4px.com da shenzenden çıkıp, hong kongdan sonra singapura geldiği yazıyor ama singapur postun kendi sitesinde bir haftadır aynı laf yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 31 Ekim 2013; 21:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de öyle yazıyor. satıcım 28 inde verdi 29 unda çıktı o yazı. ikinci paketimi de aynı gün verdi ama onunki bugun çıktı. is aynı gün gelirler
  • ben şu siteden takip ediyorum

http://www.quantiumsolutions.com/
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    takip kodunu yazarmısın bende kontrol edeyim
    ben gördüm telefonumda geldi şuandada bi g4 var 1 aydır senin dediğin yazı yazıyor. satıcıya sordum sabırlı ol endişlenme diyor ama 1 aydır singapour post sanırım amerikaya yüklü bir mal taşıyormus oyuzden aynı sorundan müzdaribiz anlıcagın işallah gelir
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    jiayu değil sadece tüm telefonlar gelir gümrüğe takılma ihtimli çok ama çok düşük benım gbı şansız adamın takılmadysa szin hç takılmaz
  • Dogru soylemis. Bence de takilma ihtimali dusmus. Benim gibi gamli baykusun zp990 i sag salim geldi. Umarim hepiniz biran evvel kavusursunuz siparislerinize

• ben 4 5 gündür singaporpost ta o yazıyı görüyorum. umarım geç gelmez fazla
  • inşallah Singpostun bir anda 4-5 uçağı iner de gümrükte bizimkiler arada kaynar.

• singapor post cok yavaş
  • yazılna yorumlara göre hareketedip singposttan göndermesini istedim yorumlarda hızlı diyorlardı. bu aralar bir sorun mu ki var.
  • Bugün hareket gördüm sonunda. Cumartesi singapurdan çıkmış. Yarın istanbula düşerse perşembe falan alırım herhalde. Tabi gümrüğe gitmezse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crusht -- 3 Kasım 2013; 22:30:22 >
    iyi hadi hayırlı olsun benim kinin biri 29 unda diğeri 31 inde verilmiş görünüyo ama hala Information Received yazısı görünüyo. sizinkiyle aynı ucakta olabilme şansi vardır umarım.
    hangi siteden bakıyorsunuz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0991 -- 3 Kasım 2013; 23:01:47 >
  • ugur0991 U kullanıcısına yanıt
    ilk çıkıştaki hareketleri şurada gördüm:http://en.4px.com/

Sonrakileri 17track ve pttden
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.