Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla alıyorum kullanıyorum satıyorum çevremde çok var isteyen yardımcı oluyorum onlarada karşılıksız :) buarada 10 gündür telefoncuda telım s820 dün aradım yapamadım root olmuyor telefon dedi madem roor olamadın gecen sefer nasıl rom attın dedım sustu cevap vermedı 50 tl para almıstı gecen sefer bunlaarın yatıcak yerı yok valla hepsı yalan dolannn
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    ewt gördüm. valla sacmalık resmen ya iki pakette aynı anda verildi tc ye gönderilmiş diğeri gönderilmemiş. ztn böyle olcağı birinin sistemde 2 gün sonra belirmedinden belliydi.
    seninki 31 inde sevk edildiği halde hala birsey yokmu gelen giden
  • Yok... Çin işkencesi :)
    yok mu hala bişeyler 31 inden bu yana baya zaman geçti
    benim kargo trye giriş yapmış torbaya eklenmiş bakalım bulunduğm ile ne zaman sevk edilecek
  • Ben de aynı durumdayım şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargom perşembe günü geldi aklına bi şey takılan arkadaşlar varsa yardım etmek borcumuz
    benimki dün yola çıkmış bugun geldi hıza bak. ötekide bugun çıktı yola :)
  • bilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum Telefonun gümrüğe takıldığını nasıl anlarız. Yani ptt sistemine girdiği anda gümrükten geçti anlamına mı geliyor. Yani demek istediğim sistemde torbaya eklendi yazıyor. Torbada neyse artık torbacı ptt :) sanırım sistemden bellı olmuyor?
    varmı bir gelişme sende
  • Istanbulda gorunuyor hala.. iline sevk edilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanbrs87

bilen arkadaşlara bişey sormak istiyorum Telefonun gümrüğe takıldığını nasıl anlarız. Yani ptt sistemine girdiği anda gümrükten geçti anlamına mı geliyor. Yani demek istediğim sistemde torbaya eklendi yazıyor. Torbada neyse artık torbacı ptt :) sanırım sistemden bellı olmuyor?

gümrüge sevk edildi yazıyor ptt sitesinde takip kodunu yazınca
  • hakanbrs87 H kullanıcısına yanıt
    turkiyeye giriş yaptıktan sonra ilk torbaya eklendi yazısını görduğumuzde geçmiş demektir.

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun malesef gumruğe takılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupbasol

geçmiş olsun malesef gumruğe takılmış

torbaya eklendi yazıyorsa gecmiştir gümrüge sevkedildi yazarsa takılır
  • Evet benim paket hakan ve ugurun paketleriyle yaşadığı serüvenlerden sonra yolun sonuna gelip şehre giriş yapmıştır.

Yarın elden alırım artık.

yarın alırsın artık kargonu. bizimkinde ses yok hala.senin ki kaç gündür torbaya eklenmiş şekilde istanbulda gözüktü
  • 2 gun. Bugun buraya gelmis. Seninki de bugun iline duser bence... uzak bir ilse aksama dogru varabilir.

08/11/2013 21:03:28, Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) aynı saatte mi inmiş bizim kargolar. öyleyse benimkide gelir
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.